Fru i Farta


Åhoi som tiden flyr! Jeg rekker jo ikke blogge engang, det er nesten litt festlig, selv om jeg synes det er moro å blogge også altså, misforstå meg rett!

Konemor kom hjem fra bøljan blå i går, med kofferten full av fine ting og gode lukter til meg, så jeg har vært litt opptatt med å kose meg – både med henne og tingene selvsagt, jeg er da ikke utaknemmelig må vite!

I dag er det sommerfest med nyjobben, det er litt skummelt etter bare en liten uke, men shit la gå! Jeg får bare håpe ingen har akevitt, så går det vel greit og jeg har jobb på mandag også. (Jeg tuller selvsagt, er det noe jeg har respekt for så er det de første firmafestene. Ingen skal ha noe å sette fingeren på her i gården i allefall!)

Jeg måtte le på vei hjem i dag. Jeg har sittet i kø fra Oslo og hjem i tre år nå, men i dag susa jeg hjemover mens jeg smilte og vinka til de som sto stappa i kø motsatt vei. Hvorfor har jeg ikke tenkt på dette før? Jeg har jo allerede spart inn en haug med timer! Bakdelen er at jeg ikke får lest to timer hver dag, men da kan jeg til gjengjeld nyte boka mi lengre, og slippe å få panikkanfall fordi jeg har lest ferdig alt jeg har liggende.

Jeg satt forresten i mange timer i går og streva med ukens spalteinnlegg til lokalavisen i bartebygda. Jeg sto til og med opp litt tidligere i dag for å redigere og korrekturlese og se på med friske kritiske øyne. Det ble aldri bra nok, så til slutt sendte jeg det over – og fikk stålende tilbakemelding. Der ser man, atter en gang er prestasjonsangsten min noget unødvendig – selv om jeg selvsagt fortsatt ikke er helt fornøyd.

Nå skal jeg kose litt med Pellefar før jeg tar på finstasen og setter nesa mot Drammen igjen.

Ha en flott fredagskveld! 🙂

Blogglisten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s