Fru Kokelikk


For en glede å ha en pc som IKKE lager lyd! Det er så uvant at jeg nesten tror jeg må slå på den gamle sånn at den suser i bakgrunnen. Ikke rart man tror man har øresus. Jeg tror jammen det er første gang i historien jeg har fått en helt splitter ny jobb-pc, skikkelig luksus er det! I tillegg er det Windows 7 på den, så her sitter jeg i min rosa fleecekosekjole og leker meg med nye duppedingser og rariteter, sjekker ut nytt mailprogram og andre funksjoner. Lykken er!

Apropos leketøy. jeg vil forresten trekke tilbake alt jeg har sagt og skrevet om HTC-telefonen min. Det er antagelig noe av det mest upraktiske jeg noen sinne har ønsket meg og fått. (vel, sett bort i fra brødbakemaskinen da.. the neverending story..)SÅ tungvint å bruke! Jeg skriver tusen feil i tekstmeldingene (og alle vet at jeg er ganske nøye på rettskriving) noe som gjør meg superfrustrert. Ikke går det an å skrive mens man kjører bil heller. (neidaaa, jeg GJØR selvsagt ikke det, jeg bare tøffer meg litt..*host*) I tillegg er det tungvint å finne frem kontakter, jeg bruker alt for mange penger på internett – fordi jeg ikke tenker over at jeg kobles opp ved den minste lille filleting, øredobben faller ut hver gang jeg legger den på skuldra med hodet på skrå og skal prøve og gjøre andre ting samtidig og den er jo så stor at jeg må ha håndveske med meg uansett hva jeg skal!

Ikke det at jeg ikke har med meg håndveske uansett, men det er jo ikke alltid det er så praktisk å ha veske. Feks når man skal på sykkeltur, eller trimme litt (*host igjen*) eller bare gå i shorts og bikini. Bruke sekk på tur? Kanskje.. jeg skal tenke over det. Men det er jo ganske irriterende å måtte bruke sekk bare for at man skal få ha med seg telefonen! Det er jo nesten som i gamle dager, da telefonene var store som kofferter! Legge den igjen hjemme? Blir ikke aktuelt. Det kan jo hende jeg vil dele naturopplevelsene med noen. Og sekk og bikini? Tror ikke det gitt. Jeg tror jeg rett og slett kasserer den og går til innkjøp av en liten sak. En man kan henge rundt halsen uten å se ut som man har Bechterews, eller legge i lomma uten at det ser ut som noe annet enn det det egentlig er.

Arbeidsdag nr to er unnagjort og jeg er like positiv som i går, kanskje til og med litt MER! Mange nye inntrykk i dag også, er helt surrete i hodet – eller kokelikk som mormor sier. (whats new, tenker du sikkert, frekkas.) Det er rart hvordan nye oppgaver, systemer og mennesker får plass i et hode? Blir det noen gang fullt? Ikke det at det ikke var frigitt nok plass her nå etter 1,5 måneder med diskopprydding, jeg er forsåvidt klar til påfyll både av det ene og det andre!

Jeg burde vel strengt tatt ryddet og vasket litt til konemor kommer hjem i morgen, men jeg tror jammen at jeg bare skal sitte her og glo på Sveriges Kongefamilie på tv (og gråte en liten skvett, selvsagt.. og lade opp til prinsessebryllup på lørdag!) leke meg og småsnorke på sofan.

Særlig. Jeg greier jo ikke la være, jeg har nok blitt miljøskadet av å gå hjemme. Og så har jo kona kjøpt maaaange overraskelser til meg (HURRA! – jeg vet hva alt er, men det er like spennende likevel!) så jeg bør vel gi henne en liten overraskelse tilbake i form av strøkent hus.

Jeg skulle ønske jeg hadde kunne lært opp Pelle til å traktere støvsugeren, det hadde vært helt perfekt. Men han er jo mer opptatt av å løpe ETTER den, tøffe seg og prøve å fange den, så det ser dårlig ut med hjelp.

Vel, da får jeg bare prøve å karre meg opp av sofan og gjøre en innsats.
Jeg «skal bare» litt til først…

Ha en fin kveld! 🙂

Blogglisten

3 kommentarer om “Fru Kokelikk

 1. Du har funnet deg godt til rette i ny jobb, fantastisk! Diskopprydning er sterkt ønsket her også, oppskrift mottas med takk 🙂

  Klem

  Liker

 2. Saa flott at du er lykkelig!! Det er saa godt naar lykkefoelesene bruser over og blir soelt utover alle aktivitetene i hverdagen. Det blir liksom noe helt annet da!

  Naar jeg hadde min foerste dag i DM Huset husker jeg at jeg gikk paa rosa skyer ut av kontoret denne dagen… KOMPLETT LYKKE!! Det er rart hvordan du plutselig finner det rette aa gjoere til den rette tiden. Det var nok ikke saa dumt aa ta de valgene du har tatt for aa endelig komme dithen at livet skinner som en diamant til alle doegnets tider!

  Haaper de ikke hadde akevitt paa festen og at jobben er paa mandag og;)

  Beklager mine aa ae og oe´r…. har ikke norsk tastatur serru…

  Ha en straalende helg med alle lykkelige smaa oeyeblikk som livet innehar!

  Suss i panna (Stine)

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s