Fru Gladlaks


Da har jeg hatt første arbeidsdag i Drammen, og det var akkurat sånn som jeg hadde håpet på og enda litt til. Jeg har jo ikke JOBBET så mye i dag, men jeg kjenner at jeg har kommet til en arbeidsplass der jeg kommer til å trives, både med menneskene, lokalet, reiseveien (tenk å få kjøre i 100km/t i tjue minutter, helt uten kø!) og arbeidsoppgavene. Det er slett ikke verst, nesten som et lite kinderegg! I tillegg har jeg fått pult (ikke tenk koffert nå) med utsikt ut over Drammensfjorden, og bare det i seg selv er gull verd. Jeg er jo en havfrue i hjertet, og kan jeg sitte og se utover fjorden mens jeg grubler over ting, blir jeg bittelitt mer lykkelig enn hvis jeg hadde glodd rett inn i en murvegg.

Konemor har dratt på nok et fagforeningskurs til sjøs, så nå er jeg gressenke igjen noen dager – og denne gang HELT uten grillpølser, tro det eller ei! Jeg har faktisk laget meg en ganske fornuftig middag, i og med at vi er på lavkarbokjøret og har sterke forsetter om å gå ned noen kilo før sommerferien. Kona var litt bekymret da hun dro, hun hadde glemt å lage middager til meg og sette klar i kjøleskapet! Enn å være velsignet med en så snill kone, det er bare å ta av seg hatten! Jeg lovet på tro og ære at det kom til å gå fint uansett, jeg KAN jo hvis jeg vil.. det er bare så sjelden jeg vil. Men når jeg er hjemme fra jobb før klokken fem, da har jeg både tid og ork til å gjøre meg litt flid med matinntaket. Heretter kan det jo faktisk hende at jeg overrasker både den ene og den andre?

Pelle har fått turen sin, jeg har fått trimmen min, sola skinner, hodet er fullt av nye inntrykk, mennesker og utfordringer og jeg er rett og slett litt mer happy enn for for eksempel for to måneder siden.

Jeg fant et fint uttrykk i går:
Lykken er ikke en tilstand, men mange små øyeblikk! ♥
Nyt dem!

Ha en GOD tirsdagskveld! 🙂

Blogglisten

2 kommentarer om “Fru Gladlaks

  1. Gratulerer med ny jobb, og første jobbdag!

    Jeg liker bloggen din:-) Og har lagt deg til på bloggrollen min. Gleder emg til å følge deg videre!

    Klem fra Mammadamen

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s