Fru Siste husmordag!


Husmordag nr 26.

Aller siste husmordag! I morgen går ferden mot Drammen og nye utfordringer! Jeg gleder meg like mye som jeg gjorde til første skoledag i 1979, det er jeg sikker på. Det skal bli godt å komme igang med noe annet enn husarbeid og slaraffenliv, det var deilig så lenge det varte men nå begynner jeg å bli seriøst rastløs. Jeg har til og med greid å bli lei av Twitter og Facebook mens jeg har vært hjemme, så aldri så galt at det ikke var godt for noe!

Svigerfars 60-årslag på lørdag ble en fuktig affære både når det gjelder styrtregn og akevitt, men det var moro hele natta gjennom! Cowboyantrekket ble litt amputert pga været (partytelt og gjørme er går ikke så godt sammen med boots og skjørt) men den rosa cowboyhatten fikk svingt seg hele natten sammen med gummistøvlene.

I dag ble vi vekt av motorsagmassakren utenfor soveromsvinduet. De holder på å bygge gang og sykkelvei her, og i dag tidlig var det trærne våre som måtte bøte med livet. Nå ser vi snart helt til Oslo, det har blitt så åpent og lyst bak huset at det er en fryd. Enda finere blir det når det kommer opp mur og gjerde sånn at ikke de som går forbi glor rett inn. Det er rart det der, hvor mye folk glor egentlig. Lurer på om jeg er likens selv? Hvis jeg er, skal jeg slutte med det sporenstreks.

I tillegg til at trærne ble fjernet, prøvde de visst å fjerne bordkledningen vår også, i allefall sa det KAPOFF oppe i mønet da et stort tre landet på strømlkabelen og dro ut hele festeanordningen. Nå er kabelen festet med sikkerhetstau til pipa, det ser da riktig så lekkert ut.. Jeg håper de går gjennom taket når de skal ordne det til igjen, så får vi lagt nytt tak i samme slengen og slipper og tenke mer på den saken. (Det hadde vært flott, men jeg tviler på at det går. Tanken var god.)

Nå skal siste latmarkdagen nytes ute i hagen med en god bok og den nye deilige ROSA myCinnamongirl-kjolen jeg kjøpte i Frognerveien i dag. Fabelaktig søt kjole, helt etter mitt hjerte! Boka heter forresten «Tilbake til Riverton» av Kate Morton og en veldig hyggelig og sjarmerende bok som jeg anbefaler som sommerlektyre på stranden. Aporopos strand, i morgen skal ferien til Aljaraque bestilles, jeg gleder meg allerede til å stå opp! Feriebestilling OG ny jobb, blir ikke stort bedre tirsdag enn det!

Ha en strålende dag! 🙂

Blogglisten

En kommentar om “Fru Siste husmordag!

  1. Åja, den boka er herlig. Anbefaler også hennes neste bok «Den glemte hagen» – eller noe veldig lignende :o)

    Masse lykke til med ny jobb og første dagen imorgen da!! :o))

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s