Fru Cowgirl


Husmordag nr 25.

Siste fredag i husmortilværelsen! Siste HELG i husmortilværelsen, faktisk. Det er ganske deilig å tenke på, selv om jeg har kost meg veldig hjemme sammen med Pelle. Blir nok hardest for ham å ikke ha noen og leke med hele dagen tenker jeg. På den andre siden sover han jo til klokka er langt over tolv, så det blir kanskje ikke så stor overgang?

I morgen skal vi i 60-årslag til svigerfar på Espa. Gave er innkjøpt og alt er klart. (for en gangs skyld.. vi er jo flinke til å organisere alt i siste minutt..) Nå er det bare antrekket som gjenstår, og DET kan jo være en prøvelse i seg selv! Jeg er jo såpass forfengelig at jeg sverger til skjørt og høye hæler når man skal i selskap, men dette blir en utendørsfest og det er meldt regn og 15 grader. Jeg lurer på om jeg må legge mine forfengeligheter til side.. jeg NEKTER å ta på stillongs nemlig, den er godt pakket bort, hvor høyt jeg enn elsker den!

På den andre siden så gir dette meg muligheter til en annen ting jeg synes er litt morsomt, nemlig å kle meg ut! (bare det ikke er styggfest, jeg HATER å kle meg ut stygt! Skal jeg først kle meg ut, skal det være noe jeg innerst inne hadde hatt lyst til å være! Og hvem vil vel være stygg eller se ut som et 80-tall? Frivillig?)

Festen er jo på et lite småbruk med hest og cowboytendenser, jeg kunne kanskje fått være cowgirl for en gangs skyld? Det har jeg jo ikke vært siden jeg var budeie i Gjevilvassdalen i det herrens år 1992. Ikke det at jeg så ut som en cowgirl akkurat, jeg brukte russedressen min i fjøset og hadde skaut på hodet, men jeg digga i allefall Stars`n Bars, John Hiatt, Delbert McClinton og annen cowboymusikk, det hjelper litt. Og så hjelper det at jeg er trønder. De ER litt cowboy`isj, det er ikke til å komme fra. (Beklager om noen trøndere blir snurte nå, det var ikke så vondt ment!)

Jeg har faktisk hele utstyret klart når jeg tenker meg om. Der ser man, det lønner seg å spare på ting! Jeg har boots og skinnjakke og skjerf og dongeriskjorte og hele greia, nei dette blir flott! Kanskje jeg til og med skal sprette opp på ryggen til Veslen i morgen, og ta meg en ridetur? (ikke la navnet lure deg, han er brei som ei låvedør, noe som antagelig vil gi meg en rar gange i flere dager etterpå..) Men en ridetur er morsomt, jeg tror jeg overlever å være hjulbent noen dager. Eller… jeg skal jo begynne i ny jobb.. DET hadde tatt seg ut ja.. «Hei, fru Perez her, har vært på første ridetur på ca 20 år, jeg går ikke sånn til vanlig. Er det greit at jeg står og jobber i dag?»
Dette må jeg spekulere litt på.

Mens jeg spekulerer skal jeg vrenge Nancy Griffith på full guff, vaske huset og finne frem cowboyutstyret mitt! Hest eller ei, planen ellers skal fullføres!

Det bli itj nå fæst utta skinnvæst!
GOD HELG! 🙂

Blogglisten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s