Fru NY JOBB!


Husmordag nr 19.

Dette har jeg gledet meg til like mye som jeg gledet meg til å si at jeg hadde sagt opp i den forrige jobben:

JEG HAR FÅTT MEG NY JOBB!!

Jeg satt her og tenkte at jeg måtte forberede meg på å bli skuffet da jeg fikk telefonen som snudde det helt på hodet! HELT fabelaktig! Jeg tror dette er en perfekt jobb og arbeidsplass for meg, her får jeg kombinert interessen for både bil og CRM, og er ikke dèt bra så vet ikke jeg! Og jeg er så KLAR og uthvilt og nullstilt og ladet at jeg klør i både fingre og tær etter å begynne.

Jeg må smøre meg med tålmodighet i halvannen uke til, så nå skal husmordagene utnyttes på best mulig måte fremover. Dvs at jeg må egentlig gjøre alt det jeg sa jeg skulle gjøre, på litt over en uke.. dette blir vanskelig. Jeg tror heller jeg outsourcer malejobbene. Enten til konemor eller til en polakk. (uten sammenligning forøvrig!)

Jeg liker tanken på at jeg skal male og fikse alt selv, men når det kommer til saken er jeg nok bedre som håndtlanger og kaffeservitrise. Jeg har det gjerne så travelt at jeg søler over alt, fordi jeg gleder meg så til å se hvordan det blir når det er ferdig.. og når man har det travelt, blir det ikke alltid helt perfekt heller. Selv om jeg er tilbøyelig til å si at «det har jo sin sjarm det også!» så er ikke konemor alltid like enig.. merkelig.

Nå er jeg så glad at jeg nesten har lyst på en sigg, og jeg røyker ikke engang! Ok da, jeg røyker når jeg tar et glass vin, men jeg kan jo ikke til å drikke vin NÅ! Jeg skal jo hente konemor som endelig kommer hjem – hurra for det også! Det er slutt på grillpølsene!
Nei blir det bedre nå, da dåner jeg. (jeg ser det ble i overkant mange utropstegn her, men for en gangs skyld skal jeg la min indre korrekturleser få fri og gi beng.)

Det er nesten så jeg lurer på om jeg må en liten tur på shopping… Og denne gangen skal jeg IKKE på IKEA, bare så det er sagt. Kanskje jeg bare skal gå en tur til bort til Himmel-Blaa sammen med Pelle, og kjøpe meg noe fint der? Man skal jo støtte nærområdet sitt, og der har de jo så mye fint at jeg kunne kjøpt alt.. men jeg har jo egentlig lovet at for hver nye ting jeg kjøper må jeg ta bort en gammel.. og det er jeg ikke helt klar for.

Det blir solsenga, fuglekvitter i hagen, en snus, et stort glass isvann, «Frøken Smillas fornemmelse for snø» i bokformat og sololje for galskapens skyld.

Ha en HERLIG helg, nyt sola, hverandre, vinen og livet! 🙂

Blogglisten

5 kommentarer om “Fru NY JOBB!

  1. Jeg VIL vite hvor du skal begynne selv om jeg har en liten feeling. Kan du ikke sende meg en melding på FB da…. please!!!!

    Klem
    Carina

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s