Fru Snublesøster


Hurra, MGP-favoritten vant! Det var slett ikke verst, jeg pleier som regel å bomme totalt i forhold til resten av verden, men denne gangen var verden og jeg ganske enig om det meste hva gjelder poenggiving. Ikke det at jeg på nåværende tidspunkt aner hvem som kom på andre og tredje, siste og hvor mange poeng Norge fikk, men jeg skal vel greie å lese meg opp på det utover dagen. Det er antagelig ikke til å unngå og få det med seg.

Nok en fantastisk aften med Søstrene, høy champagneføring og skravlefaktor. Det er ganske interessant å legge merke til hvor LITE vi egentlig har forandret oss siden gymnaset, med en gang vi har fått litt vin innabords. Vi er voksne og ansvarsbevisste og fornuftige til hverdags alle sammen, men du store min det blir fort lagt til side når den første vinkorka går og seks damer skal prate samtidig. Om forskjellige ting. Og om «verdens viktigste» ting. Og alle vil høre hva alle har å si, samtidig som vi prater selv også.

Det kunne vært interessant å være flue på veggen en gang. Eller ikke… Jeg tror jeg heller vil leve i min enfoldige uvisshet om at vi er noen fabelaktige skruller hele gjengen, enn å få bekreftet at vi ikke fant opp kruttet når drinkene begyner å virke. Når jeg ikke greier, etter fem forsøk, og sette opp et kart med nedarving fra oss og ned til oldeforeldre og få med alle mødre og fedre og deres mødre og fedre igjen, da er det like greit å bytte samtaleemne til hvor fantastisk den nye lipglossen med lys og speil er.

Stua ser halvveis bomba ut, det er glass med liplossmerker på over hele huset (alle må jo prøve!), det er dunger med snacks og godteri – med og uten sukker må vite – på de fleste steder der noe kan stå, og det er tomflasker tilsvarende en hel armè på kjøkkenet. Men det gjør ingen verdens ting. For det første er jeg jo hjemmeværende husmor og kan rydde i hele morgen, og for det andre så var det så koselig og morsomt at det gjerne kan stå sånn en uke bare for å minne meg på hvor heldig jeg er som har sånne flotte damer i livet mitt. Og i tillegg er jeg gift med en av dem!

Dagens store hjerte går til Søstrene!
På grunn av dere har jeg i dag marinerte hjerneceller og vanskeligheter med å skrive og tenke, men jeg er så glad i dere at jeg gladelig sitter her under parasollen i hele dag og er hjernedød.

Et liv uten damer er et liv uten mening. På alle måter.

God søndag! 🙂

Blogglisten

En kommentar om “Fru Snublesøster

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s