Fru Uglamourhusmor?


Husmordag nr 14.

Tenke seg til at husmordag nr 13 kanskje ble vendepunktet? (Det sies at 13 er mitt lykketall, og det har jo vist seg flere ganger, så mulig jeg skal begynne å tro på det.) Jeg var på intervju i går og jeg har altså SÅ trua på at det skal gå min vei!Jeg forstår ikke helt hvor jeg tar selvtilliten i forhold til dette fra, men den har kanskje bare ligget og gjemt seg litt under overflaten i påvente av å bli brukt til noe fornuftig?

Eller så har jeg trua fordi jeg faktisk har veldig lyst på den jobben, og vet at det er noe som passer meg som en nymanikyrert hånd i en silkehanske. Spennende og utfordrende jobb i stort og trygt firma, akkurat det jeg trenger og ønsker. KRYSS FINGRENE! Tirsdag er D-dagen, da skal jeg møte sjefen og dommen faller. (og går det ikke min vei, så dukker det opp noe enda bedre skal du se. Selvtrøst er den beste trøst. Det er viktig å være realist oppi det hele også.)

På vei hjem fra intervjuet var jeg jo både opprømt og positiv og følte behov for litt shopping (som man ofte gjør når ting går bra)- Og hva gjør fru Perez? Jo hun suser innom IKEA og kjøper flere uteblomster, nytt tørkestativ og gulvmatte. Hva skjedde med glamouren? Hva med å stoppe på Holmen Senter og kjøpe seg en ny kjole eller et par nye sko istedet? Neida. Her er man praktisk og foruftig.

I morgen braker det løs med MELODI GRAND PRIX her i huset, og samtidig har Snubleklubbens Skamløse Søstre sitt månedlige treff her hos fruene. Champagne- og musserendebeholdningen er fyllt opp for anledningen. MGP-favoritten min er klar (Tyskland) men jeg skulle ønske Kroatia (pga peeeene damer i korte kjoler) og Latvia («Only mr God knows» – takk for årets desidert morsomste tekst!) var med også. Men jeg tipper det blir høy stemning her uansett, vi har alle våre favoritter! Jeg gleder meg aller mest til å leke med søstrene igjen, MGP kommer i andre rekke, men kombinasjonen er jo helt uslåelig! Seks damer, champagne og sol.. say no more.

For å veie opp mot fru Praktisk & Fornuftig som var ute i går, skal jeg ikle meg kjole og tiara og fnise meg gjennom kvelden, noe annet er faktisk utelukket. Jeg blir enda litt varm i kinnene av å tenke på at jeg kjøpte tørkestativ istedet for klær..

I går leverte jeg min andre spalte til lokalavisen og er like spent som forrige gang på om den går gjennom nåløyet eller ikke. Jeg har sovet godt i natt, ikke som forrige gang da jeg lå våken hele natta med prestasjonsangst, det tyder på at jeg er litt mer fornøyd med denne enn den forrige. Kanskje. Muligens. Vi får se. Konemor lo i allefall, det er et godt tegn.

Da skal husmora gjøre en innsats i Askelien igjen, forhåpentligvis den siste fredagen i denne historien! Her skal gulvene skinne (så godt ubehandlede tregulv KAN skinne vel og merke) og alt være på stell til jentene kommer i morgen.

Ta-ta! 🙂

Blogglisten

4 kommentarer om “Fru Uglamourhusmor?

 1. Lykke til med den jobben 😉 Skjønner ikke hva du mener med at ikke Ikea er Glamour????? Jeg går da dit i høye heler og glitter i ørene 😉

  Liker

 2. Det må legges til at jeg HADDE høye hæler og perler i ørene, jeg kom jo rett fra intervju! 😉 Men jeg kunne jo valgt noe mer spennende enn et tørkestativ når jeg først skulle belønne meg selv…

  😀

  Liker

 3. Er så spent på dine vegne! Håper det går veien. Uansett så har du bøttevis med selvtillit og trua på deg selv, SÅ viktig som det er!

  Hurra for deg! Spalte nummer to på vei. Jeg heier på deg! (Du verden, rimte det?)

  Helgeklem tilbake

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s