Fru Morgenfugl


Husmordag nr 13.

Det er lenge siden jeg har stått opp klokken syv gitt! Det var nesten litt godt, tror jeg skal begynne å la vekkerklokka vekke meg tidlig hver dag, jeg funker jo aller best tidlig på dagen, at jeg aldri lærer det der? Samtidig så er det jo såååå godt å ligge i sengen og bare murre og være lat. Vanskelig balansegang. Heldigvis (får jeg nesten si) får jeg vondt i ryggen når jeg har ligget for lenge, hvis ikke hadde jeg vel bodd i Fru Hilton, som sengen heter. (Jeg har en svakhet, jeg gir alle ting som betyr noe i livet mitt, navn.. aner ikke hvorfor men har alltid vært sånn. Rar? Ja.)

Grunnen til morgenfriskhet i dag var at jeg måtte få reparert steinsprut på Lillegull (ja der kommer det igjen, det er da bilen vår – gullfarget selvsagt. Og liten. Og mens jeg beskriver bilen ser jeg at jeg faktisk MÅ ha ny bil. NÅ! Det hjelper ikke hvor praktisk den enn er. De tøffe gutta erter meg..)

I allefall ble Lillegull fikset på en halvtime, jeg rakk ikke å drikke opp venteromskaffen min engang, effektive og hyggelige karer på Riis Bilglass i Asker! Så da var det bare å kjøre hjem igjen, sette igang med litt seriøst husmorarbeid som å skifte på senga, vaske klær, brette klær, gjøre istand til ny vaskemaskin, vaske opp og drikke kaffe.

Jeg kjenner at jeg innerst inne er glad jeg ikke har dette som jeg gjør om dagen som hovedoppgave i livet.. og dere VET at jeg ser opp til de som har det, men jeg er nok skapt for andre ting enn husarbeid hvis jeg kan velge. Det SKAL litt til for å holde orden på et hus og når jeg tenker på hvor mye jeg egentlig gjør, og vi er en husstand på TO, så lurer jeg virkelig på hvor lang tid husmødre (eller fedre) bruker når det er et par barn og husdyr inne i bildet også? Kudos til dere! (jeg har lært meg ett nytt ord, jeg var bare nødt til å bruke det. Det betyr berømmelse eller anerkjennelse, så slipper dere å lure på det.)

Nå kommer sola snart inn på kontorspisestuen min, Nitimen skravler i bakgrunnen, jeg gruer meg til jobbintervju (selv om det er kjentfolk og en jobb jeg kan – jeg har greid å distansere meg ganske bra fra arbeidslivet på 27 dager skjønner jeg..)og jeg skal straks gå ut og ta meg en kaffekopp i solveggen (overdose på vei) og samle litt fregner.

Ha en GOD dag! 🙂

Blogglisten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s