Fru Effektiv


Husmordag nr 12.

Hvordan har det seg at nesten hver gang man sier noe eller bestemmer seg for noe, så skjer det motsatte? Her skulle jeg ta det med ro fremover, og så greide jeg jammen meg ikke å styre meg men måtte sende ivei en søknad på en spennende jobb i går. Og ikke nok med det, i dag ble jeg oppringt for et intervju i morgen på en helt annen stilling i et helt annet firma, som hadde hørt at jeg var på snusern etter ny jobb! Makan.

Mine husmordager kan være talte før jeg får sukk for meg, så i dag har jeg vært omtrent like effektiv som i går! Klærne henger blendahvite og tørker ute på snora, plenen er nyklippet for andre gang i år, blomsterbedet er fritt for ugress igjen, bryllupsbilde i storformat er bestilt og soverommet er ommøblert – igjen! (jeg fikk en sånn sniktrekk i nakken nemlig, jeg måtte snu sengen igjen. Gamle damer osv.)

I går plukket jeg årets første liljekonvall for å pynte her inne på kontoret, og de lukter så gammel bestemorparfyme at jeg nesten lurer på om jeg må sette dem ute. De er nydelige å se på, men lukten er definitivt ikke helt min stil.

Nå skal jeg gå som en virvelvind gjennom huset og rydde litt før konemor kommer sliten hjem fra jobb. Kanskje jeg til og med skal slå til med en middag? Og noe annet enn grillpølser? Jeg er redd hun får sjokk, stakkars, men vi prøver! 😉

Ha en fin dag der ute i verden! 🙂

Blogglisten

En kommentar om “Fru Effektiv

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s