Fru Multitasking


Husmordag nr 11.

Dette husmorlivet er jo så hektisk at jeg ikke får tid til å blogge engang! Ikke det at jeg har hatt så mye fornuftig å formidle heller, men det er noe som mangler i hverdagen når man ikke kan sitte her foran skjermen og skrive litt vås og lese andres flotte blogger.

I helga var vi hos svigers på Espa og kløvde ved til den store gullmedaljen! Vi har hatt planer om å gjøre det lenge, men jeg har en innebygd aversjon mot vedkløving (og steinplukking, og potetplukking, og bærplukking og andre slike plukketing man ble «tvunget» til som barn..) men nå måtte vi til pers. Og da konemor kalkulerte med at vi sparer over 5000,- på dette, og at jeg kom til å bli brun og få trent musklene litt, da var det plutselig HELT greit.(lettlurt.no med andre ord) Det vi ikke visste var at svigerfar er så praktisk anlagt at han hadde fått tak i en super kløvemaskin – OG stativ til å henge vedsekkene på, så det ble jo så effektiv en jobbing på oss at vi på to timer hadde fyllt 40 sekker! Det kaller jeg bra innsats etter så lang surmuling fra undertegnede! Kona sto for finmotorikken (dvs kløvinga av kubbene) mens jeg sto for grovmotorikken (fylling og lemping av vedsekker) En perfekt fordeling som vanlig. Dagen etter tok vi femten nye sekker før vi dro hjem, så nå begynner vi å bli sikret varme til vinteren.

I dag har lillebror og Richie the dog vært på kaffeslaberas her, og mens han kaffeslabererte og lekte med gutta, fikk jeg flyttet og plantet om en klatrehortensia, støpt fundament til tørkestativet, kappet noen trær og fintrimmet litt på hekken, vasket to maskiner og ryddet bak huset – alt på en gang selvsagt. Jeg burde vel holdt ham med selskap, men jeg fikk arbeidslysten over meg og da er jeg stort sett ikke til å stoppe. Han hjalp meg litt meg sementen (for syns skyld), men ellers fikk han sitte i fred, og det er ikke ofte han får for å si det sånn.. Jeg liker jo å pusle rundt, så nå kan jeg glad stryke ut flere ting på de fem huskelistene jeg har liggende rundt omkring i huset. (snart må jeg ha en huskeliste for å huske hvor jeg har listene.)
Vi belønnet selvsagt innsatsen med en tur på Himmel-blaa hvor de serverte deilige solskinnsboller og brasiliansk kaffe.

På jobbfronten har det ikke skjedd så mye, men jeg er ikke spesielt stressa enda, og mai har jo vært så full av selskapeligheter og flaggdager og besøk at jeg ikke har hatt tid til å tenke på stort annet enn det som skjer der og da. Det er ganske godt egentlig, og kjenne at jeg kobler ut. Borte er den halvdeppa stemningen fra forrige innlegg, men det er bra det er vanlige arbeidsdager igjen for folk rundt meg sånn at jeg også kan «jobbe» litt på «hjemmekontoret» mitt.

Ha en fin dag der ute! 🙂

Blogglisten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s