Fru Latmannsliv


Husmordag nr 9

Så fantastisk det er å stå opp om morgenen når det er sol ute! Fuglene har en helt vill konsert i trærne, gravemaskinene durer rundt oss på alle kanter og naboen på 80 år roper til anleggsarbeiderne at de må passe på ditt og datt, sånn for sikkerhets skyld sikkert. Men ingenting gjør noe, alt er bare deilig.

Frokost i det fri, deilig kaffe, slaraffenliv, P1 summer i bakgrunnen, Pelle ligger og peser i skyggen, kona ligger under dyna og hoster (jeg steller henne godt, jeg lover!) chatting med venner, dybdelesing av interiørblader og klipping av plenen – kun iført bikini. (digg for meg, men jeg vet ikke helt for de som kjører forbi, men det kjenner jeg at jeg gir blanke i. Man må jo starte forbruningsprosessen på en eller annen måte.)

I postkassa i dag lå det invitasjon til bryllup i Spania! Jeg har enda ikke helt fått med meg hvem det er som skal gifte seg men jeg tror det er datter til kusinen til svigerfar, i allefall er det i Sør-Spania hvor svigers bor, og festen er helt sikkert inkludert sevillanas og MYE god mat kjenner jeg dem rett. Vi kan desverre ikke dra, det hadde vært helt fantastisk å oppleve, men bare det å få invitasjonen var eksotisk og hyggelig nok! Jeg tipper det er flere kusiner som skal gifte seg etter hvert, og DA skal vi dra. I mellomtiden kan jeg jo lære meg spansk som jeg har sagt i sju år at jeg skal lære meg..

Grillpølser til middag for andre dag på rad (jeg benytter anledningen når konemor ikke har matlyst) store glass med isvann, bringebær med vaniljekesam og bare idyll.

I kveld skal jeg ha en samtale med ei som har lest bloggen min og som gjerne vil ta en prat ang mulig jobb. Jeg har antennene ute og har flere rundt meg som sender meg hint om både den ene og den andre spennende stillingen og muligheter, TUSEN TAKK til alle dere!

Livet er herlig! 🙂

Blogglisten

En kommentar om “Fru Latmannsliv

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s