Fru "Skal bare"


Husmordag nr 2.

I dag har jeg vært en syvsover. Våknet klokken halv elleve og da ble jeg selvsagt stresset (jeg var ikke hvorfor, det har alltid vært sånn, KAN ikke sove lenge uten at jeg blir stressa) Jumpa ut av senga, snublet i matta og krasja i døra, øret inn på badet, slo hodet i vaskemaskinkranen og etter dusjen greide jeg å søle kaffe utover gulvet. Men jeg har i allefall dusjet og sminket meg, til og med fønet håret! Det er ikke verst til å være en slabbedask av en husmor.

Sola skinner, jeg gleder meg til å gå ut (men MÅ bare først – dvs facebook, twitter, aviser, finn.no, blogg osv. Jada. Jeg ER sikkert avhengig. Så la meg være det da. Ikke røyker jeg, ikke er jeg alkoholiker, ikke banner jeg, ikke stjeler jeg, ikke kjører jeg for fort.. noe må jeg ha også!)

Vel, jeg har snart gjort alt det jeg ramset opp nå, og ettersom det er fint vær ute blir fru Perez også ganske lett på tå og til sinns, så i dag skal klatrehortensiaen flyttes. Pga nært forestående gravearbeider og fjerning av mur, kommer de elskede plantene mine til å lide en rask og smertefri død om jeg ikke skyndter meg å flytte de som betyr mest, derfor denne operasjonen i dag! (mulig det forårsaker en mer smertefull død å bli flyttet midt i blomstring enn å bare bli tatt av gravemaskina, men da har jeg i allefall prøvd.)

Jeg har en rosebusk under vinduet til vindfanget, men den ser litt stakkarslig ut. Jeg tror ikke den overlevde vinteren.. men jeg lar den stå litt til, det KAN jo hende? I alle fall skal jeg sette klatrehortensiaen ved siden av den, sånn at den kan klatre oppover og dekke vinduet med grønne blader (og sånn at jeg kan stikke hodet ut i morgenkåpen uten at evt forbipasserende ser det. Ikke det at det bryr meg, de får nok større sjelekvaler enn meg etter en sånn opplevelse.) Mors heklede blondegardin skjuler ikke så mye som den skulle gjort, men i kombinasjon med noen planter blir det perfekt! Og TENK så fint det blir når alt blir grønt igjen! Åherreguri som jeg gleder meg til sommer og varme.

En kaffekopp til nå, så skal jeg ut og hjelpe sommeren frem!
Jeg «skal bare» litt til først.

God solskinnsdag! 🙂

Blogglisten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s