Fru Bryllupsdilla


I dag giftet min kollega Marthe seg, og konemor og jeg var «blindpassasjerer» på Drengsrud Hovedgård, i stålende vårsol og fuglekvitter, en vakker dag verdig et vakkert brudepar.

Det er så mange fine steder i Asker, steder jeg enda ikke har vært, og Drengsrud er ett av stedene. Fantastisk nydelig herregård, store plenområder og vakre gamle trær, og en liten innsjø for å toppe det hele.

Jeg ELSKER bryllup! Ikke bare det å oppleve og gifte seg selv, men det å oppleve andres lykke på en sånn dag er like nydelig gang på gang.
I dag var det utendørsbryllup, med rød løper og festkledde mennesker. Bruden ankom i flott bil og hadde hun ikke hatt ører, hadde smilet gått helt rundt. Hun strålte omkapp med sola. Stolt far tok i mot henne, stolt brudgom sto under treet og ventet på henne, brudemarsjen ble spilt på saxofon og stolt brud jublet lykkelig da ringene var satt på og ektepakten beseglet med et kyss.

Jeg fikk selvsagt lyst til å gifte meg en gang til, noe annet var helt umulig. Jeg begynte å grine med en gang jeg så saxofonen som sto klar. Helt uforbederlig.. (jeg gråter enda når jeg ser klipp fra bryllupet til Kronprinspraret. Jeg gråt hele dagen da de giftet seg, og jeg gråt like mye da jeg så reprisen dagen etter. Jeg reiste meg sågar helt impulsivt og klappet da kongen hadde holdt talen sin.. på tv. jada.) Det er bra man er forberedt og har kleenex i alle lommer!

Det fine med å «bli voksen» synes jeg, er at vennene «blir voksne» også, og mange av dem velger å gifte seg. Vi skal i bryllup i august, og jeg skal være toastmaster! Jeg gruer meg VELDIG, men samtidig så kjenner jeg gutta som gifter seg så godt at jeg vet det ikke er noe å grue seg blå til. Uansett gjør man kanskje en litt bedre jobb hvis man har litt nerver? Jeg satser på det! Det kommer uansett til å bli en fantastisk dag, jeg har selvsagt allerede begynt å planlegge antrekket.. og kjenner jeg meg selv rett, skal det vel mye til før det IKKE inneholder en rosa detalj. 😉

Ha en deilig lørdagskveld! 🙂

Blogglisten

3 kommentarer om “Fru Bryllupsdilla

 1. Haha, gøy å høre at det er fler enn meg som sutrer av alt mulig på TV. Jeg sutrer ennå når jeg ser Pippi reiser til sjøs! Og det verste er at nå er kidsa mine 4 og 5 og dermed må jeg se mio min mio, brødrene løvehjerte osv osv… på nytt.
  Festlig ang orddeling – jeg er helt håpløs på dette (Selv med mange års høyere utdanning ;). Her for noen dager siden presterte jeg å dele sjokoladekake i 3 ord.. Sjoko lade kake – herregud jeg er tett!

  Liker

 2. Kjenner meg sånn igjen. Jeg griner nesten bare av å se et brudepar! Du kommer til å gjøre jobben som toastmaster bedre enn best!

  Ha en herlig søndag, Annemor.

  Klem

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s