Fru Tomskalle


Jeg har SÅ mye jeg skal skrive om, men jeg må bare vente litt med det. Det kommer snart, og da får dere forhåpentligvis litt mer forståelse for enkelte utblåsinger og jungelbrøl den siste tiden. La oss bare foreløpig si at min indre Lisbeth Salander har hatt litt å jobbe med denne uken.

Jeg skal i mellomtiden ta meg av awarden jeg fikk fra Fruen fra Trondheim (jeg lover å sende den videre en annen dag!)og fortelle sju ting om meg selv som jeg forhåpentligvis ikke har fortalt før. Det er skrekken med denne bloggingen, det hender jo korttidshukommelsen slår til, og det vil vel ikke bli en særlig morsom blogg om jeg til stadighet gjentar meg selv? (sinnstemning gjelder ikke, ærlig talt, ett sted går gensern, hva skulle man da skrevet om liksom?)

Vel, sju facts om fru Perez:

* jeg møtte kona mi da hun drev bar og jeg var fast inventar. Dette er straks sju år siden, jeg hadde hønekamsveis (!) og det var den beste sommeren ever!
* jeg fikk en sau i bursdagsgave i år, og gleder meg til å hilse på henne neste gang jeg er i bartebygda mi.
* jeg har fullstendig og hemningsløs allergi mot orddeling, og handler ikke i butikker som har orddelings- og skrivefeil i annonsene sine. Jeg melder meg heller ikke inn i Facebookgrupper med nevnte feil.
* jeg har vært på Hyperstate i Oslo Spektrum to ganger og elsker fortsatt den type musikk.
* jeg har skrevet dagbok siden jeg var 10 år.
* da jeg gikk i femteklasse hadde jeg på det meste 17 brevvenner spredt over hele verden, og noen av dem har jeg enda kontakt med!
* jeg hadde en gang på 80-tallet en katt som het Vanessa Natascha Peace von le Piaf, oppkalt etter alle de vakreste damen jeg visste om på det tidspunktet (samtidig som jeg var veldig opptatt av krig og fred og religion og politikk og sånn..)

Det var ikke verdens mest spennende opplysninger ser jeg, men jeg er litt tom i hodet i dag og lover å komme sterkere tilbake.

Ha en strålende torsdagskveld! 🙂

Blogglisten

3 kommentarer om “Fru Tomskalle

  1. Den allergien er vi to om! Her om dagen var det faktisk noen som rettet på noe jeg hadde skrevet fullstendig riktig, etter vedkommendes mening hadde jeg glemt mellomrommet. Da visste jeg ikke helt om jeg skulle le eller gråte, det ble litt i meste laget for meg.

    Håper ting ordner seg for deg, hva det nå enn er 🙂 Stor klem fra meg, som setter utrolig stor pris på bloggen din!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s