Fru Høyreservegir


Jeg skal aldri mer skryte av hvor bra jeg har det.
Det biter en i ræva skjønner jeg, for så følelsesmessig forjævlig som jeg har det nå har jeg aldri hatt det før, og det sier en del ettersom jeg har vært ute en vinternatt før. Jeg tror all verdens tornadoer, jordskjelv, vulkaner og naturkatastrofer generelt har tatt bo i mitt hode, de sprer seg som gift ned i magen og lammer hele kroppen. Hjernen går på høyreservegir og jeg tviholder på fornuften!

MEN – det er håp i hengende snøre, jeg skal ro denne stormen av også, og jeg vet at jeg til slutt vil ta meg selv i hånda og si ”bra utført, du gjorde det som var riktig og det skal du være stolt av.”

Jeg håper at det siste som blir tatt fra meg her i livet, er min evne til å tenke positivt. Uten den hadde jeg ikke vært verd det rosa LV-skjerfet jeg har på meg engang.

Ironisk distansert er mitt nye alter ego. Min indre prinsesse, bestemor og handyman har måttet vike til side i det siste. Jeg må si jeg gleder meg til å ta dem frem igjen, og det som faktisk er mest gledelig oppi det hele, er jo at jeg HAR vissheten om at jeg VET at jeg kommer til å ta dem frem igjen!

Tro, håp og kjærlighet.

Det har aldri vært viktigere.

Blogglisten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s