Fru Positivitet


I dag har TO fine ting skjedd, til tross for mye hurlumhei om dagen!

For det første fikk jeg spørsmål om jeg hadde lyst til å bidra med skriverier i helgespalten til ei lokalavis (jeg vil ikke si hvilken enda, jeg vil overraske noen!) noe som jeg selvsagt jublende sa JA til! Jeg må jo gjennom redaktørens nåløye først, men jeg er jo evig optimist og tror at det skal gå bra. Uansett, jeg tar det som en ubetinget ære å bare få spørsmålet! Nå griper jeg alle sjanser jeg får til å utvikle meg på det området, noe annet hadde vært helt idiotisk av meg. Følg med, følg med!

For det andre fikk jeg en Award av verdens vakreste nygifte rødhette, Marthe med bloggen Fruen fra Trondheim! Tusen takk Marthe, du vet å komme med hyggelige ting i riktig tid, jeg gleder meg til å få deg som kollega igjen!

Awarden er å fortelle 7 ting om meg selv, og dette har jeg jo gjort før, men jeg har vel alltids noe på lur? Jeg må bare tenke litt på det og kommer sterkere tilbake en annen dag. Jeg har noen jobbegreier jeg bør prioritere, selv om jeg strever hardt med akkurat det der i dag.

Jeg fikk et spørsmål fra en venninne på fredag, om jeg virkelig alltid HAR det så bra som det ser ut her i bloggen, og jeg måtte (nesten litt beskjemmet kjente jeg) svare JA på det spørsmålet. Jeg HAR det virkelig stort sett bra! Jeg vet ikke om det er min ukuelige evne til å alltid snu negativt til positivt som gjør seg gjeldende, eller om jeg lever i en rosa boble og nekter og stikke fingeren i jorden, men det er nok en god kombinasjon av det og litt til. Og sammen med tanken på at selv om noe er helt på trynet forjævlig og ting holder på å ete meg opp innvendig av og til, så vet jeg at det går over og at det faktisk er mange som har det MYE verre enn meg, og da får jeg ikke lyst til å klage over det som kan fortone seg som bagateller.

Og så har jeg ALLTID konemor og min klippe i livet som loser meg over kneikene og leder meg fremover, som får meg til å tenke positivt selv om det er mørkt som ei bukseræv (som hun så fint sier det) og som har trua på meg uansett hvor ille ting ser ut!

I tillegg til henne har jeg også en enestående familie og venner rundt meg, som jeg er alt for slapp til å «utnytte» når ting går meg imot, men som jeg vet alltid står last og brast ved min side og dytter på meg uten at jeg trenger si så mye om ting. Og disse menneskene, tilsammen med min evne til å tenke positivt, gjør at denne bloggen stort sett ser rosa og lykkelig ut.
Så det ER faktisk sånn som det ser ut.

Dette er meg, nesten helt usensurert 😉

Blogglisten

En kommentar om “Fru Positivitet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s