Fru Like bli!


Jeg fikk nesten litt dårlig samvittighet for å ha vært så sint tidligere i dag, men samtidig så var det godt å få det ut! Når i tillegg en søt og snill nordlandsjente gir meg en klem og forstår hva jeg mener, da føles det ikke så ille likevel. Det er jo viktig å få ut frustrasjonen, selv om det nok er sunnere å feks jogge en tur i skogen eller slå løs på en sandsekk. (og ettersom jeg har meldt meg på Holmenkollstafetten i år også, fortsatt uten å ha trent siden begynnelsen av 90-tallet, burde jeg jo strengt tatt bare tatt meg den lille joggeturen ut på Konglungen og hjem igjen, men jeg ER en latmark. Over og ut.)

Samma med det, jeg fikk ut litt aggresjon og det lettet på trykket. Jeg måtte se meg selv i speilet i sted, om jeg så så sint ut som jeg kjente meg. Jeg var nesten redd jeg hadde fått sinnarynker i løpet av et par dager, men dengang ei. Og heldigvis for det! Det holder med smilerynkene som holder på å samle seg i øyekroken, og de har jeg bestemt bare er hyggelig å få.

Lykken i livet er å komme hjem til en solfyllt hage, et lite koselig hus og en glad hund som hopper rundt meg når jeg åpner døra! Av med jobbeklær, ut med stolputene, alenemiddag i solveggen og utblokking av dumme tanker. Kona er på jobbetur med Color Fantasy så nå må Pelle og jeg klare oss alene et par dager. Jeg tror alltid det skal bli så deilig å være alene, men jeg kjenner jo at jeg savner henne før hun engang har kommet seg ut av Oslofjorden. Den rare kjærligheten. Jeg er glad jeg opplever den! Det er nok av dem som sliter for å både møte den rette og å holde liv i det de har med den de har møtt.

Nå er det sofakos her i Askelien. Etter å ha vasket vinduer og vært litt virvelvind, pustet fritt i pollenbefengt luft fordi jeg har fått allergisprøyte i dag, slapper jeg av med Cårejånni på TVNorge, internettet i nærheten og Pelle i armkroken.

Og i morgen er det nye muligheter! 🙂

Blogglisten

En kommentar om “Fru Like bli!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s