Fru Energisk


Jeg elsker våren! Jeg har vært helt propell i hele dag det er helt utrolig hvor mye energi man får bare av at sola skinner og man kan stå opp og gå ut UTEN stillongs, lue, votter og dunjakke.

I dag erklærer jeg Askelien for offisielt åpnet etter vinterdvalen! Hele hagen har fått en våroppussing, plenen er gjort klar for lange late og varme dager liggende i gresset, resten av buskene har fått en finklipp, hagemøblene har fått putene sine ut i friluft, vinterklærne er lagt på loftet, Pelle har lekt med ballen sin i flere timer og konemor har fått slappet av og samlet fregner. En perfekt arbeidsfordeling igrunn, når jeg har en av mine (ganske sjeldne på vinteren) energikick, er det helt i orden at jeg får styre alene. Jeg gjør jo alle ting på en gang, rydder i boden, raker, klipper, flytter, drar, sager ned trær, planter, river opp og bare koser meg. I og med at alt skal gjøres på en gang, skal alt også foregå i en viss fart, så etter en dag med utesysler er jeg antagelig like svett og utslitt som etter en halvmaraton. Og det er jo helt perfekt, ettersom jeg ikke liker å jogge!

Solbrent på nesa, nydusjet og endelig litt utladet og klar for å slappe av i godstolen, med beina på puffen, pc`n på fanget og selleri og dip i umiddelbar nærhet. Det gleder mitt hjerte at jeg endelig er i gang igjen. Nå har jeg ligget brakk i flere måneder og kvalifisert meg til verdensmesterskapet i latmark, men den tid er omme!

Og i morgen skal jeg ta tak i andre ting som har ligget brakk, så dette går bare en vei!

God søndag!:)

Blogglisten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s