Fru Livsnytelse


Herlige lørdag!
Det gjør absolutt ikke noe at hodet er litt ullent etter mojitoene som ble konsumert i går da Snubleklubbens Skamløse Søstre hadde sitt faste treff, for det er en så utrolig koselig gjeng å være sammen med! Jeg hadde til og med overlevd ei skikkelig fyllesjuke med et stort smil. Det er så godt å være sammen med noen man har kjent i en annen tid, i et annet liv, og som med den største selvfølgelighet veves inn i tiden og livet man har nå. We had eachother at hallo den gangen på 90-tallet.

Nå skinner sola, fuglene kvitrer seg hese, trærne står nesten og skjelver av iver etter å få bladene sine ut i friluft. Pelle løper inn og ut ytterdøra og vet ikke helt hvilken pote han skal stå på av ren lykke over muligheten til og bare løpe fritt inn og ut, og innimellom løpinga setter han seg ned og myser mot sola med halvlukket øye (han har jo bare ett stakkars) og ser ut som han er like glad som meg over at våren er her. Jeg sitter ute på terrassen i kortbukse, spiser ristet brød med fikenmarmelade og drikker en kaffekopp, har solbriller på nesa og senkede skuldre. Livet kunne desidert vært verre.

Melding fra mamma tikker inn, med bilde fra hytta på Nordmøre, flagget som vaier, sola som skinner og havet som ligger der så kaldt og fint og bare venter på å bli varmet opp sånn at vi kan komme på besøk. Lengsel!

Søster som pusler hjemme i leiligheten sin og skifter til blomstrete gardiner og sender bilde for å høre om det ser ok ut. Alt ser ok ut i dag. Ny melding tikker inn med spørsmål fra venninne om vi er hjemme, om vi vil ha besøk ute i sola, ja det vil vi. Vi vil alt i dag!

I dag er dagen. I dag er den første dagen i resten av vårt liv. Så sant som det er sagt.

Nyt den!

Blogglisten

En kommentar om “Fru Livsnytelse

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s