Fru Våryr!


Ahh, i dag føler jeg at det endelig har vært første vårdag! Da jeg kom hjem fra tingretten, tok jeg på meg slike sexy arbeidshansker, fant frem riva og danset meg rundt i hagen så kvist og mose og gammelt løv skvatt. Jeg fikk plantet noen vårblomster som skal glede oss neste år, og jeg fikk beskåret ripsbusker (lurer på hvordan det gjøres egentlig, jeg tror ikke min metode er helt «normal».. jeg bare klipper der jeg finner det forgodt, helt uten system..)og så skulle jeg bare stusse en busk litt, men det resulterte i at den ble helt nedklippet. Sikkert like lurt, den har vel stått der i hundre år og trengte en «liten» finpuss. Det gleder mitt hjerte at peonene har begynt å lure seg opp fra jorda, at klatrehortensiaen spirer som bare det, at blodripsen har store knopper og at det bare går EN vei!

Til helga skal jeg gjødsle plenen, klippe litt mer på buskaset, kanskje ta en runde i skogen nedenfor gjerdet for å tynne ut litt (hadde jeg bestemt helt selv, hadde det forsvunnet MANGE trær i den skogen, men han som eier tomta har en forkjærlighet for STORE gamle trær som ikke gjør annen nytte enn å skygge for sola og å fylle hele hagen vår med løv når det blåser… så de får vel bare stå til jeg finner en knakende god grunn for ham til å fjerne dem.) Jeg skal uansett bare glede meg over at det i det hele tatt er annet enn snø i hagen!

Jeg har endelig fått kloa i en gammel tallerkenhylle også (etter maaange runder med smisking og overtalelse) så den må pusses og males før den skal henges opp på tømmerveggen på kjøkkenet. Det er faktisk pappa som har laget den på sløyden, så den er snart en ekte vintageskatt, og den kommer til å passe perfekt inn her.

Og så må terrassen vaskes med høytrykksspyleren, hagemøblene må få seg en omgang, grillen må pusses og putene skal få komme ned fra loftet. Bra det er meldt fint vær til helgen, jeg holder ikke ut å vente lengre!

Hurra for vår!

Blogglisten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s