Fru Solarium


Jeg er ikke så veldig glad i solarium. Det er skummelt å ligge inni «maskina» og jeg er redd den skal eksplodere, det er alt for varmt på rompa, det er ekkelt å tenke på at uansett hvor mye jeg vasker sola før jeg legger meg, kan det være svettebasiller igjen fra forrige bruker, det er kjedelig å bare ligge der, jeg er redd for rynker og hudkreft og det lukter vondt av meg etterpå. Likevel hender det at jeg bare MÅ gjøre det. Og hver gang glemmer jeg hvor deilig det er å få fregner på nesa, brunfarge på kroppen og ny glød i huden.

Når påskesolen uteblir er det jo en perfekt erstatter, og her i bartebygda er det to gode solarier, hvor på det på det ene er en STÅENDE sol! Jeg prøvde den i dag og ble meget positivt overrasket! For det første så er den mye mer effektiv enn vanlige soler, man trenger bare halvparten av tiden som man må slå ihjel i de svære monstrene man ligger i, og så var det faktisk ganske behagelig å STÅ, pluss at jeg slapp å være i nærheten av andres svetteetterlatenskaper! (dette er sikkert old news for Norges befolkning, men det hender jo at jeg henger litt etter så dere får ha meg unnskyldt.)

Jeg sto og dansa inne i «beholderen», strekte på kroppen og ga musklene en etterlengtet uttøying, jeg fikk sol på alle tenkelige steder, slapp å svi rompa og ergo slipper jeg også den ikke så sexy aperompa og de teite englevingene.

Herved er jeg nyfrelst solariumtilhenger! Jeg kommer tilbake til Asker som en glad marsipangris, full av godsaka på innsiden og en fin og gyllen utside.
Perfekt start på våren og miniskjørtsesongen!

Blogglisten

2 kommentarer om “Fru Solarium

 1. Om du er treig, er jeg ennå treigere for en slik en har nå aldri jeg sett!
  Men du så smart, jeg har også erfaringer som du, men den var nå storveis!! Løser alle problemene…
  Artig påskeglede i ditt innlegg, du har nå ordene i din hånd :))
  Fortsatt god påske!
  Klem Lokki

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s