Fru Påskehøne


Ahh, så deilig å våkne på pikerommet, hjemme mellom fjella, tusle opp i stua, ta en kaffekopp, lese lokalavisa, spise frokost med hele familien, drikke kaffe på Oss Tålåst – den beste kaffebaren her i bøgda, klage bittelitt som seg hør og bør over alt for mange turister allerede, besøke Håker Gardsmat og få smaksprøver på ferdigdampet pinnekjøtt, kjøpe et deilig lammelår som er laget på gården og som skal spises i løpet av påska, sitte i godstolen og drikke et godt glass vin, mumse i OnePiecen til kona, glede seg til bacalaomiddag, en tur ut på byen og til å treffe gamle kjente og skåle i baren.

God påååååsk! 🙂

Blogglisten

En kommentar om “Fru Påskehøne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s