Fru Snart på tur!


Nå er påska så nær at jeg rett og sett sier at nedtellingen er ferdig!

Siste krampetrekning på jobb i morgen nå, så er alt klart for late morgener på pikerommet, skiturer, fregner, terrassevin, afterski, hytteturbesøk, lune frokostegg fra «høna te ho mor», gnagsår, pinnekjøtt, familiekos, påskekrim, snø (tro det eller ei, men det hører jo med) påskeegg med godis i som mamma har lagt frem til oss når vi kommer akkurat som hun har gjort hvert år i hele mitt liv, bursdagsgaver, akevitt, kvikklunch, karsk-stopp på veien hjem fra skitur uti dalen (ja jeg vet, men det hører liksom med det også), høy musikk i bakken, solbriller, ølskvulp på afterskigenseren, lange køer på utestedene, alpefett, gamle kjente og solbrente ører!

NYTELSE!

Blogglisten

En kommentar om “Fru Snart på tur!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s