Fru Pellemor


Da har Pelle klippet neglene og fått seg en runde i dusjen med shampo og balsam, og nå spinner han rundt i huset som en gærning med bamsen sin, og slædder i alle svinger sånn at teppene flyr veggimellom. Det er helt galskap å se på, jeg holder på å le meg skakk her jeg sitter.

Det er ikke som i «gamle dager» da vi bodde på Sagene i Oslo og han var så liten og rolig at han kunne vaskes i oppvaskkummen.. Nå er det full makeover på badet med hårføning og godbiter og villmannskjøring huset rundt etterpå. At et bad skal være så «morsomt» eller hva det nå er, er over min forstand, men nå er ikke jeg en Cavalier heller (heldigvis) så noen hemmeligheter får han vel bare ha for seg selv.
Underholdende er det i allefall!

Jeg unner alle å ha en liten Pelle, han er solstråla i hverdagen, selv om han også kan være forferdelig plagsom og masete. (men når jeg tenker på at det egentlig er min skyld fordi jeg er litt for slepphendt fordi han er sååååå søt, da er det nesten ikke vits i å bli sint på ham engang.)

Hvis man reinkarneres, håper jeg at jeg kommer tilbake som min egen hund, da vet jeg at jeg får et perfekt liv!

Blogglisten

En kommentar om “Fru Pellemor

  1. God morgen til deg.Jeg falt bare helt for babyen din,den var helt herlig.Jeg skjønner godt at du ikke kan si nei.Har selv en hund,å vet åssen det er.Ha fortsat en god dag,klem fra Sissel.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s