Fru Rød Overledning


Onsdag, torsdag og fredag igjen så er det PÅSKEFERIE! Du hildrande du som jeg gleder meg til å IKKE stå opp klokken seks i en hel uke! Eller, egentlig er det to uker for min del, for jeg skal gjøre borgerplikten min og være meddommer i Tingretten uken etter påske. Litt kjipt å gå glipp av en hel uke på jobb egentlig, for det vil jo bare si at jeg må greie budsjettet mitt på TO uker istedet for tre.. men jeg håper at en uke på fjellet skal gi meg så mye energi og ny guts at det bare er å kjøre på når jeg kommer tilbake! Evig optimist! Det kan i allefall ingen ta fra meg.

Det er mange jeg har snakket med de siste dagene, som aldri har gledet seg så mye til å ha fri, som nå. Har det vært en hard vinter for oss alle? Har kulda og snøen og mørketiden tæret på humøret og energien til de fleste av oss? For mitt vedkommende har det i alle fall gjort det. Jeg kan ikke huske sist jeg følte et så stort behov for å koble ut fra excelark, budsjetter og rapporteringer, men så har jeg også gått inn i en jobb jeg aldri har hatt før og som har krevd litt mer av meg enn hva jeg var klar over at den kom til å gjøre.

Jeg er er faktisk ikke så rent lite stolt av meg selv fordi jeg har gått løs på noe som både skremmer livskiten av meg og gjør meg så stressa at jeg ikke skjønner opp ned på verden innimellom. Det er dager der jeg har lyst til å bare kaste kontorstolen min ut vinduet i ren frustrasjon, og det er dager der jeg er så fornøyd at jeg ikke kan forstå hvorfor jeg ikke har gjort dette tidligere. Det ER faktisk ikke bare bare å gå med sjumilsstøvler inn i noe som har ligget på toppen av NEI-lista i alle år, spise kameler hver dag og vri seg av oppgitthet over at man ikke bare kan forstå ALT på en gang.

Jeg hater å ikke kunne alt! Jeg skulle ønske man bare kunne ta en usb-stick og putte inni øret, koble til en kabel og bare overføre alt man trenger, og gå ut i verden og erobre den! Tenk om det kommer til å skje en gang, at man faktisk bare kan overføre informasjon fra en datamaskin og rett inn i den menneskelige hjerne? Det er forferdelig skremmende å tenke på, selvsagt, men samtidig så tror jeg at det en dag kommer til å skje. Kanskje ikke akkurat på den måten jeg beskriver, men at den teknologiske forskningen vil nå uante høyder en gang i fremtiden, det er det vel ingen tvil om. Ettersom jeg skal bli minst hundre år, kan det jo hende at jeg kommer til å oppleve det? Kanskje jeg i en alder av 119 år fortsatt løper i møter og holder presentasjoner om innviklede automatiserte kampanjemotorer og CRM-strategier? Hvem vet. Stay tuned! 😉

I mellomtiden kan jeg først kanskje lære meg å bruke fjernkontrollen til DVD-spilleren og TV`n. Jeg er nemlig ikke så innmari teknisk anlagt når det gjelder de duppedittene jeg nevnte nå. Jeg kan datamaskiner og telefoner. Jeg kan å sette opp en pc, koble sammen komponenter, fikse på nettsider og programmere i avanserte systemer, men når det kommer til fjernkontroller er jeg helt.. fjern. Faktisk. Forstå det den som kan. Det er godt jeg har en kone som kan å betjene disse apparatene, hvis ikke hadde vi vel sittet her med en utrangert svarthvitt TV fra Grundig uten fjernkontroll, og sett filmer fra gamle VHS-kassetter.

Kanskje påskelektyren i år bør være brukermanualen for fjernkontrollen? Bare sånn for å starte et sted, hva skjer den dagen jeg må være hjemme alene over lang tid? Jeg kommer til å sulte ved brødboksen og gå glipp av alle seriene på tv.
Krise.

Jeg TRENGER virkelig ferie.

Blogglisten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s