Fru Hyttetur


Det er ikke mye som kan måle seg med kjærlighet til hverandre, venner, god mat og champagne!

Helgen har vært fylt av herligheter, sola har varmet, solbrillene har fått luftet seg, Pelle har vært på to joggeturer (og antagelig vært nærmere himmelrik enn på lenge, det hører til sjeldenhetene at noen jogger her i huset..)latteren har sittet løst hele helga og vi har kost oss som bare vi kan.

Shopping i fiskebutikken (fire stk glad i mat inntar butikken og kommer gledesstrålende ut igjen med bæreposer fyllt av godsaker)deilige kaker på Det Gule Galleriet med bursdagslys og portvin, kyssing på kyssebenken, tusling i Staverns gater, sjøluft og måkeskrik, et fabelaktig bord med havets gleder på kvelden, champagne og gode viner, brettspill og stort konkurranseinnstinkt, avsluttet med Bloody Mary og dyp diskusjon om Guds eksistens.

En perfekt helg!
Takk for at dere finnes og for at dere er en del av livet mitt!:)

Blogglisten

En kommentar om “Fru Hyttetur

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s