Fru Lysere til sinns


Det er rart hvor lite som skal til?
Nå har jeg vært HELT på felgen i flere dager, og nesten følt meg på vei ned i kjelleren. På ordentlig.

Så var jeg hos kiropraktoren i går, en svensk kar (blond og kjekk, akkurat som vi liker dem!) som er helt underbar! Han ga meg massasje, akupunktur og knekka meg opp litt og det tror jeg (mulig det er placeboeffekt .. hvem vet, ikke jeg i alle fall, og jeg bryr meg ikke om det heller) at han knakk meg på plass på mer enn en måte. Jeg tror han fikk løst opp i meg og frigjort litt for både utstråling og mottak av god karma sånn at jeg kom meg ovenpå igjen!

I dag er jeg nesten fornøyd med speilbildet (har til og med dristet meg til å pynte meg med et lyseblått skjerf og en lipgloss jeg ikke har greid å bruke før) jeg fniser litt inni meg av kule ting å tenke på, ler av de som sier ting jeg hadde flydd i taket av i går, suger til meg alle ord som komplimenter selv om de muligens ikke var ment som det engang og har bittelitt trua på at jeg ikke er så udugelig i jobben min likevel. I dag er jeg effektiv, tøff og på hugget! Hadde du spurt meg i går om jeg trodde jeg noen gang skulle bli det igjen, hadde jeg antagelig svart nei.. (bra du ikke spurte!)

Nå skal jeg ikke rope for høyt at alt er så perfekt og bra og rosa skydotter og haleluja og hipphurra, det kommer hverdager igjen det er jeg klar over, men NÅ er i allefall BEDRE enn på lenge! Det er faktisk en signifikant økning i humør! (for å bruke et morsomt jobbuttrykk).

Og så ER det jo håp så lenge man har fornuft nok til å ikke slippe tauet, ikke sant?
Hang in there, det går mot lysere tider!

Blogglisten

En kommentar om “Fru Lysere til sinns

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s