Fru Påskelengsel


Jeg tror aldri jeg har gledet meg så til påsken som jeg gjør i år.
Det er en sjelelig kamp å stå opp hver morgen, det er fortsatt kaldt på gulvet og minusgrader ute, jeg er drit lei av vintergarderoben min og føler at jeg har gått i de samme svarte klærne siden oktober. Jeg trenger forandring!

Jeg er en veldig rosa dame, men om vinteren er det konsekvent svart. Da er jeg så bleik og slapp og tjukk at det er best å bare gjemme seg i svarte kjoler og skjerf. Med en gang våren kommer, sola varmer og man får litt farge i ansiktet og det kan være muligheter for en spraytan for å hjelpe psyken bittelitt, kommer de fargede plaggene frem. Da er det rosa, hvitt, blått og rødt i skjønn forening og svart er forbudt. Opp på loftet med alle strømpebukser, skjerf og tjukke plagg! Bort med det svarte triste!

Til og med håret mitt har blitt mørkt i år. Jeg har ikke orket vært hos frisøren siden i fjor høst, og nå er det neimen ikke mange lyse striper igjen. Bestiller man ikke time hos frisør får man heller ikke klippet det, så det gjør jeg selv når det passer seg. (til min kones store fortvilelse, det er jo ikke særlig delikat med et bad fullt av små hår fordi jeg har ”hatt det travelt sjø!” og klippet håret før jeg løper til bussen…)
Og for dere som lurer, jeg har holdt på sånn i mange år, så jeg er ganske dreven i selvklipp og ser dermed ikke HELT fjern ut på håret.

Uansett, det er på tide med en vårpuss før sinnet blir mørkt også, det er like rundt svingen kjenner jeg. Hadde påsken blitt utsatt to uker, hadde jeg nok gått på en real smell. Når hver dag er et lite slit å gjennomføre, da er det noe som må gjøres fort som pokker. Heldigvis greier jeg å fokusere på at jeg har ting å se frem til!

Kom påske og vår, gi meg lyse klær, lyse striper, lyst sinn!
Jeg er MER enn klar!

Blogglisten

En kommentar om “Fru Påskelengsel

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s