Fru Koffeinoverdose


Morgenstund er gull igrunn, som min gode venn Andreas så fint sier det!

Jeg våknet av kona som sto opp halv sju for å gå på jobb, og da sto jeg faktisk bare opp jeg også, fordi jeg er en snill sjel og fordi sola skinte deilig inn soveromsvinduet (og fordi jeg hadde så vondt i ryggen at jeg ikke orket ligge lengre, men det snakker vi ikke om, for da må jeg gjøre noe med det og jeg venter fortsatt – etter ca 5 år – på at det bare skal gå over av seg selv. Sta jeg? Neida.)

Mens jeg sto og laget en brødskive til konemor, fikk vi besøk av et ekorn utenfor kjøkkenvinduet! Og så GLAD som jeg ble! Jeg liker ekorn veldig godt men her hvor vi bor har jeg enda ikke sett ett eneste ett, så jeg begynte nesten å tro at de var utryddet! Jeg har til og med spurt naboene, jeg har seriøst vært bekymret for disse små dyrene! Men der satt han, lille Nøtteliten, og spiste av solsikkefrøene som fuglene har rota utover hele snøteppet som fortsatt ligger metertykt nedenfor terrassen. Søte lille skapningen med buskehalen sin!

Nå er kona kjørt på jobb, peisen har fått veden sin, vaskemaskina står og durer, kaffelukta ligger deilig over hele huset, sola skinner som bare det, himmelen er helt blå, fuglene koser seg i treet utenfor, radioen står på P1 og livet er bare herlig! Jeg elsker disse lørdagene, helt alene med pc, radio og aviser. Misforstå meg riktig, dere vet jo at jeg gjerne er sammen med kona mi, men disse lørdagene når hun jobber har liksom blitt min private lille helligdag da jeg kan gjøre akkurat det jeg vil når jeg vil! Og det er viktig å ha sånne dager også, hvor man bare tenker på seg selv noen timer.

Jeg greier jo ikke sitte helt rolig lenge av gangen,og så gjør jeg hundre ting på en gang. Jeg kom plutselig på at vi har en fin liten vinkasse i boden, som hadde passet perfekt til å ha de lange rørene med kaffe»patronene» (eller hva det nå heter) i, så da må jeg ut og hente den. Og når jeg først er der ute finner jeg sikkert noe annet jeg må ta med inn og da må jeg jo ta med noe annet ut igjen, så det skal jo bli moro å se hvor mange ganger jeg kommer til å gå frem og tilbake.. Og så har jeg ommøblert litt på blomstene, og bestemt meg for å ta en tur bort på Holmen Senter for å kjøpe noen flere til å pynte med (kanskje noen som kan stå ute i sola også? DET hadde vært fint!) og så har jeg lyst til å gå en laaaang tur med Pelle, gjerne svinse innom Himmel-blaa og ta med en kaffe og en bolle på veien, og så skulle jeg vasket bilen og sjekket på O store internett hvor vi har lyst til å dra på tur når vi er i Spania i sommer… jeg ser jo at det er like greit at jeg sto opp så tidlig. Hadde jeg sovet til 11 hadde jeg jo blitt så stresset at jeg ikke hadde fått gjort noe i dag.

Ikke rart jeg liker ekorn, vi har jo samme handlingsmønster! Hopp og sprett, spise litt, hopp og sprett og vimse litt og spise litt til.
Perfekt.

(Og jeg ser jo at jeg har fått nok kaffe allerede.)

Ha en strålende lørdag! 🙂

Blogglisten

En kommentar om “Fru Koffeinoverdose

 1. For et innlegg!
  *smiler bredt*
  Sjarm, kos, nostalgi og hygge på en gang – kan ikke bli bedre enn det!
  Ja du kjær ekkorn-blogger, glad er jeg for at jeg spratt innom deg!

  Ønsker deg en nydelig kveld og uke!
  Klem Lokki

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s