Fru Trafikkfare


Og der gikk piffen utav meg gitt.. Etter å ha sittet med nesa inne i den fantastiske nye telefonen i hele går kveld (jeg fikk dispans av kona mot å love og ikke bruke pc i dag og i morgen. No problemo. Jeg har da nett på telefonen, hehe!) og innimellom slagene i dag (noen har røykepauser – det har jeg også, bare at jeg røyker ikke) gikk plutselig lufta ut av meg.

Da jeg dro til jobb i dag tidlig, glemte jeg nesten å gå av bussen på Nationaltheateret, fordi jeg satt med nesa i telefonen. Jeg holdt på å krasje med døra til trikken da jeg skulle videre, fordi jeg gikk med nesa i telefonen. Jeg stoppet midt i trikken og ble stående der uten å tenke på at jeg kanskje skulle flytte meg eller sette meg, og at jeg antagelig så litt teit ut, fordi jeg sto med nesa i telefonen. Jeg måtte løpe ut av trikken da den ankom min holdeplass, jeg måtte sprette til siden fordi jeg gikk på rødt lys og det kom en bil, jeg måtte si unnskyld fordi jeg holdt på å krasje i ei som gikk foran meg og stoppet og jeg snublet i dørstokken på vei inn døra her fordi jeg gikk med nesa i telefonen. SNAKK om irriterende fotgjenger! Jeg var en fare for samfunnet fra jeg gikk ut døren hjemme til jeg kom meg til jobb.

Og ikke nok med det, jeg pleier jo være ganske påpasselig når jeg går i strømpebukse, for den har en tendens til å skli ned (fordi, som jeg tidligere har skrevet, ikke har sprettrompe eller yppige og markerte hoftekanter den kan henge på) men i dag glemte jeg faktisk å tenke på det..

Da jeg kom inn døra her, fikk lagt fra meg telefonen og tatt av meg jakka, merket jeg til min store forskrekkelse at den hadde sklidd ned sånn at den lå som en liten pølserull sånn ca rett under rompa! Krise eller?? Herregud, det er jo helt tragisk! Hva om jeg hadde hatt lengre vei til jobben?? Da hadde jeg vel ikke merket hvordan det sto til før jeg hadde strømpebuksa på knærne og snubla da jeg skulle opp trappa!

Dette går ikke. Jeg vil advare på det sterkeste å kjøpe seg alt for morsomme dupeditter. Eller, hvis dere nå absolutt må gjøre det (for det MÅ dere jo, jeg forstår jo det der!) så må dere ha selvbeherskelse og kontroll nok til å la den ligge når dere er ute og går!

Jeg må nesten takke min kone for at det gikk bra i dag, hun tvang meg til å stå opp litt tidligere for å ta følge med henne. Ergo var det ikke SÅ mye trafikk i byen da jeg kom svinsende med håndveska på armen og nesa i telefonen.

Jeg lover å ta frem selvkontrollen til jeg skal hjem igjen.
En vimsete fru Perez i rushtrafikken kan fort havne på forsiden av tabloidene.

Blogglisten

2 kommentarer om “Fru Trafikkfare

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s