Fru Propell


Gårsdagen var crap.
Den var så crap at jeg ikke forsto hvorfor jeg sto opp i det hele tatt. Og jeg som var så uthvilt og klar for ny uke.. Men men, blåmandag kan ramme selv de mest positive av oss. At det var kvinnedag var jo bare dumt, jeg fikk jo ikke satt pris på min kone i det hele tatt da jeg kom hjem.

Lurer på om jeg skal ta det igjen i dag, for i dag er det FULL FART!

Og så er jeg STÅLENDE fornøyd fordi jeg har bestilt meg ny mobil som kommer på torsdag! En deilig hvit HTC Hero, helt etter mitt hjerte.

Og så har jeg bestilt billetter til EXTREMA OUTDOOR (http://www.extrema.no/) på Kalvøya 26 juni, og det gleder jeg meg så veldig til at jeg nesten får rockefot bare av å tenke på det!
Har du ikke tenkt på det før så tenk på det nå, det kommer til å bli årets festivahøydepunkt! (i allefall om du liker musikken som spilles på feks Sunkissed, Barbeint, La Belle Sole osv, og DET gjør du vel? )
I tillegg til disse to herlige oppkvikkerne fikk jeg en godingmail av Lenemin og da ble jeg enda litt mer glad!

Tre gode ting på en dag, og dagen er ikke engang ferdig.

Glemt er gårsdagen, den kommer aldri tilbake, og takk for det! 🙂

Blogglisten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s