Fru Søndagskos


Herlig søndag!
Våknet av babycall og lillegull som lå og hvisket til bamsen sin, det gir livet ny mening å dele dagene med en så snill gutt. Det har bare vært pludring om «tyrasuar» og drager, tantene og Pelle hele helgen. Tenk å bety så mye for et annet menneske, som bare har levd i tre år, det er helt fantastisk!

Morgenkos med boller, tegnefilm (Shrek og Istid for tiende gang denne helgen) før vi fikk besøk av flere voksne og barn. Endelig kom det en mann som tok ansvar for all snøen utenfor her, så nå er terrassen snøfri og våren kan komme!

Kaffe, kaker og kakling på Kafe Overens, skulle egentlig på barnematinè på biblioteket, men prosjektlederen (les: meg) hadde tatt feil av dagen.. tror forsåvidt ikke det var noen som brydde seg nevneverdig om det, sett ut i fra alle glade fjes med kakebart og sukkerkick.

Dagen ble avsluttet med deilig middag i den lille spisestuen vår. GOD helg, nå er vi avslappet og uthvilt og klar til å brette opp ermene i uka som kommer.

Og i morgen er det sjølveste kvinnedagen! Den feires mer enn valentin og morsdag her i huset og jeg gleder meg til romantisk middag med min kjære kone. (kvinnedag kan jo bety så mangt og for meg betyr den ikke kvinnekamp, røde strømper og likelønn, jeg velger heller å bruke dagen til å sette pris på det at kvinner finnes og alt det GODE kvinner over hele verden utretter, betyr og representerer for de aller fleste av oss!)

God søndagskveld! 🙂

Blogglisten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s