Fru Lykke


Det var så veldig hyggelig i går kveld! At så mange gamle venninner fra videregående har havnet i samme nabolag er nesten utrolig, og jeg er så glad vi har tatt opp kontakten og fått stiftet ”Snubleklubbens Skamløse Søstre”! En flott gjeng med nydelige jenter i sin aller beste alder, glade i vin og alle med snakketøyet i behold. Jeg gleder meg allerede til neste Søstertreff!

I dag ble jeg overfallsvekket av gledesstrålende tantebarn, lykkelig hund og morgenfrisk kone, en fabelaktig måte og våkne på! Ut i sola, aking ved Himmel-blaa sammen med Søstrene og barn, Solo, kaffe, boller og kjeks, og fregner på nesa og roser i kinnene da vi kom inn igjen.

Nyinnkjøpte vårblomster koser seg i vinduskarmen, konas landkylling putrer i ovnen, en nybadet bustebartepinn pludrer foran barne-tv og en sliten Pelle ligger langflat på stuegulvet.

Lykken er! 🙂

Blogglisten

En kommentar om “Fru Lykke

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s