Fru Homo!


I dag våknet jeg og var lettere irritert.
Det er noen ting (jeg har nok skrevet noe om det før) som irriterer meg ganske mye og den ene er at folk skal spekulere i min legning.

At jeg er gift med ei jente burde være bevis nok for hvor jeg står i verden, hva mer krever dere? Sletting av fortid og blanke ark? Beklager å måtte skuffe dere. (jeg hadde ikke gjort det for deres skyld uansett om det gikk an, det får holde at jeg tar hensyn til dere ved å IKKE fortelle noen intime detaljer om noen ting privat fordi jeg ikke vil støte noen av dere fintfølende heterofile.)

Hva dere måtte tro burde være meg revnende likegyldig men det er direkte respektløst å hinte til noe fordi jeg feks flørter med gutta på jobben. At jeg flørter med gutter betyr ikke at jeg er INTERESSERT i dem og at jeg kunne tenke meg noe annet enn å flørte med dem. Hvis jeg sier at ”Ågud han er KJEKK!” så betyr ikke det noe annet enn at jeg synes han ER kjekk (man har faktisk estetisk sans selv om man prefererer det samme kjønn!) At jeg synes at David Beckham er verdens peneste, betyr ikke noe annet enn det. At jeg liker Daniel Nannskog og andre mørke krølltopper, er HELT naturlig. At jeg synes høye blonde muskuløse svensker er flotte er også en HELT naturlig sak!

Det ER faktisk mulig og snakke med og om pene mennesker uten å legge noe mer i det. Det gjør da folk hele tiden! Men fordi at jeg er homo så værer dere en biiiiitteliten skandale eller biiiittelitt drama hvis jeg dåner fordi det går en vakker mann forbi meg, hvis jeg klemmer gutta litt for lenge eller sier de er kjekke i dag eller klasker dem på rompa? Hva er greia?

Dere er så UTROLIG ignorante når dere setter meg i bås og bestemmer at fordi jeg er homo så KAN jeg ikke si sånt!? Jeg KAN si og mene akkurat hva jeg vil jeg, det er det som er så fint med å leve! Og jeg lever det livet jeg har valgt å leve, og fordi om jeg er homo så betyr ikke det at jeg ikke liker gutter og menn – for det de er, nemlig menn! Jeg kan gjerne rope at jeg ELSKER menn, jeg! Jeg er så glad for at de finnes! Men det betyr IKKE at jeg kunne tenke meg å leve sammen med en! Skjønner dere forskjellen?

Hvordan kan man unngå å synes en brannmann i uniform er kjekk? Til og med heterofile gutter kan se at en brannmann er kjekk, men det betyr da ikke at de kunne tenke seg en tur i buksa på dem?? Det er en så ENKEL og ensporet tankegang at det bare er å le av og sier mer om den som tenker det enn om noen annen. Mulig det finnes homoer som ikke synes det motsatte kjønn er pent å se på i det hele tatt, men dem om det.

Jeg liker alt som er pent, om det er kvinner, menn, hunder eller lemen! Men fordi om jeg finner dem estetisk tiltrekkende, betyr ikke det at jeg noen gang vil sette ekteskapet mitt eller det GODE og LYKKELIGE og BRA livet som jeg faktisk HAR med min kone, på spill! Jeg vet at gresset ikke er grønnere på den andre siden. Jeg har vært der og jeg går ikke tilbake.

Neste gang dere slenger en halvsyrlig kommentar eller ser på meg med et litt skadefro og forhåpningsfullt ”ja for det kan vel hende at du liker ham LITT godt”-blikk eller ”DU kan vel ikke si sånt”- blikket, så tenk dere om en gang eller to. Det kan faktisk hende at det sårer litt. Hva om jeg mistenker dere for å være sjalu fordi jeg, som faktisk ikke vil ha dem, har mer sjans på de gutta jeg klemmer enn dere noen gang vil få. Hvor kult er det?

Ta dere en bolle.

******

Og plutselig ble humøret bedre! 🙂

Tantebarnet på 3 år er på plass i Askelien og skal bo hos oss hele helgen. Pelle er i ekstase over å ha besøk av en på sin egen størrelse og de to karene der kommer til å slite ut hverandre, det er jeg overbevist om. Gjesterommet er ryddet og rosa sengeklær lagt på sengen. (jada, jeg skal ut og kjøpe noe annet, det ER ikke alle som synes en rosa prinsesseseng er toppen av lykke.. men heldigvis er han så liten at han ikke har lært seg å være fordømmende enda.)

I kveld skal jeg møte Søstrene for nok en hyggelig klubbkveld i nabolaget, og i morgen skal vi være ute hele dagen med den gamle kjelken bestefar laget til meg da jeg var lita, ake på jordene ved Himmel-blaa, drikke kakao, leke og være glade! Søndag håper jeg vi skal på eventyrstunden i Asker Kulturhus, det har jeg alltid hatt lyst til og nå har jeg heldigvis en unnskyldning i den lille 3-åringen. Hihi!

Ha en fortryllende helg! 🙂

Blogglisten

3 kommentarer om “Fru Homo!

 1. STÅ PÅ MED NESA HØYT!!! Vær stolt av deg selv…er nok mange der ute som ikke tør å være seg selv….

  God helg til DEG OG DIN FRUE!!!!

  Liker

 2. HEIA FRU PEREZ!!!!!!!!!
  Drit i hva folk sier, mener og antyder, du har det mest sannsynlig myyyye bedre enn dem, nettopp fordi du er DEG SELV!!
  Og ja, jeg syns det lukter pittelitt sjalusi…

  God helg til DEG og din KONE=)

  Klem:)

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s