Fru Forstyrret


Denne dagen startet ikke så veldig bra. Jeg sto opp i vanlig tid, dusja, ordna meg og gikk inn på soverommet for å kle på meg. Og det var da alt startet. Jeg tok på en kjole jeg ikke hadde brukt på en stund, og var egentlig ganske fornøyd. Men så kom jo problemet. Jeg har jo ganske sterke meninger om hvite tights og dette viser seg også å gjelde hvite strømpebukser. Til den kjolen jeg tok på, er det penest med hvit strømpebukse. Men det er likevel ikke pent. Skjønner? I tillegg fant jeg ikke ut hvilke støvletter jeg skulle ta på. Og om jeg kom til å fryse hvis jeg bare tok på kjolen og ikke noe strikkajakke utenpå.

Enden på visa: Fru Perez bytter støvletter MANGE ganger. (og det er ikke bare å skifte støvletter. Jeg må skifte sålene i de også, fordi jeg vil ha ullsåler sånn at jeg ikke fryser. Jeg har jo angst for å fryse.. Ergo: det tar sin tid)
Når fru Perez endelig blir nogen lunde fornøyd med det hun ser i speilet, raser hun ut døra, låser (og i og med snø på taket er dør litt treig, så går noen sekunder der også) løper bortover veien for å rekke sjubussen, kommer halvveis og oppdager at hun ikke har busskortet, løper tilbake, roter i veska (som ikke er liten) etter nøkkel, strever med døra som er tung, leter huset og jakkelommer rundt etter busskort men alt hun finner er snørrfiller som etter leteaksjon ligger strødd over alt, kommer plutselig på at kortet ligger i lommeboka, i vesken.

Da har bussen gått, så da kan hun like gjerne bare skifte ettersom den hvite strømpebuksa ergrer henne, sniker seg inn på soverommet igjen, river ut halve klesskapet før hun finner et skjørt som skjuler strømpebukse litt mer enn det kjolen gjorde, tar på ytterjakke, strever med å låse døren, løper bortover gata mot bussen, finner ikke busskort og må snu og løpe tilbake, strever med døra, finner busskort på komfyren, strever med å låse igjen, løper til buss og rekker den akkurat.

Kom på jobb, hadde genser feil vei, underkjolen på vranga, fortsatt irritasjon over hvit strømpebukse og håret elektrisk til alle kanter.

Det er en deilig dag.

Blogglisten

2 kommentarer om “Fru Forstyrret

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s