Fru Nedsnødd


I dag våknet jeg med harehjerte og alt for mange tanker i hodet. (og nei, jeg drakk IKKE akevitt i går.)Jeg begynte å tenke på om jeg skriver litt for åpent og ærlig her. Det er tross alt folk som sitter og leser dette. Folk jeg kjenner og folk jeg ikke kjenner, og det er jo egentlig ganske mye rart jeg skriver om… og jeg har en tendens til å glemme at dette ikke er en hemmelig dagbok som ingen får se i. En psykiater kunne sikkert plukket meg fra hverandre bare ved å lese gjennom denne bloggen, og det skremmer meg litt.
Samtidig så skriver jeg jo ikke noe som er hemmelig, eller noe jeg ikke kan stå for hverken av tanker, ord eller gjerninger. Og jeg synes på en måte at det er litt koselig å vite at det sitter gamle venner og kjente rundt omkring og leser dette og kanskje ser på meg med litt andre øyne, eller blir bedre kjent med meg. (og så krysser jeg fingrene for at akkurat DET er positivt.)

Jeg tror jeg velger å ikke tenke på at jeg skriver mye personlig. Jeg velger å tro at min indre fornuft forteller meg hvor grensen går, og hvis den ikke gjør det (den indre fornuften) håper jeg noen av dere som leser dette, sier fra.

***

Her snør vi snart ned. Det er helt utrolig, hadde jeg visst at dette var et snøhøl hadde vi kanskje tenkt oss om mer enn et kvarter da vi kjøpte huset. (dette vet jeg bare er jug, vi hadde kjøpt det selv om det sto opp ned.)
Fordi huset tross alt er 100 år, er vi litt nervøse når det kommer mye snø på taket, så i dag tror jeg ho mor (dvs meg) må ut med snøskuffen. Det er heldigvis ikke så mye snø som i fjor enda, da måtte jeg også opp på taket, men i år tror jeg at jeg skal ta meg en tur FØR døra sitter fast pga tyngden på snøen.. (si meg, når begynte jeg å skrive om været?? Jeg må finne meg en hobby. Seriøst.)

Hvor er alle disse store sterke karene når en kvinne i nød trenger dem? Brødre og svogre og fedre og bare generelle kjekkaser med store muskler: kom hit! Nyt at dere for en gangs skyld er høyt ønsket og dypt savnet! 😉

Jeg tviler på at blogg-guden formidler dette videre, så jeg får vel bare ta musklene fatt selv. Og som gammel kulestøter er jo ikke det noe problem. (se der kom det jammen meg en faktaopplysning til, det hadde dere ikke trodd det tenker jeg!)

Mens jeg står der ute og banner i snøen skal jeg sende gode tanker til Chile, der folk har det verre enn jeg kan tenke meg i min villeste fantasi. Å måke snø blir bare barnematen mot det de opplever der.
Og det setter ting litt i perspektiv og gir meg rett og slett INGENTING å klage over.

Ha en fin dag! 🙂

Blogglisten

En kommentar om “Fru Nedsnødd

 1. Du er helt passe personlig, det er gøy å bli kjent med deg!
  Kulestøter a gitt, ja du kan overraske, moro at du er så allsidig!
  Håper bisepsen får hvile etter kraftanstrengelsen, men regner med at taket føler en viss lettelse :))
  Og så har du så rett, våre problemer blir små når man ser lidelsen etter katastrofer, som jordskjelvet i Chile.
  Jeg håper du får en finfin søndag!!
  Klem Lokki
  PS kjempefint profilbilde!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s