Fru Bunnfryst


Da vi kom hjem fra barteland i går, var det faktisk to grader kaldere inne i stua vår, enn det var i OL-skiløypa i Canada. Gjett om vi var kjappe til å skru alle ovner på max, legge i ovnen, ta på ullsokker og skjerf! Det er jo helt utrolig at man holder ut egentlig? (jeg vet, dette er glemt når våren kommer..)

Etter ei helg i et tett hus med varmepumpe og vedfyring (i tillegg til mammas nonstop morskjærlighet) føles det som å bli kastet på glattcelle å komme hjem igjen. (ikke at jeg noen sinne har vært på glattcelle, men jeg har jo ganske god fantasi.)

Først måtte vi måke frem parkeringsplassen som var helt igjensnødd, og veien ned til huset var også snødd igjen i tillegg til at brøytebilen hadde hatt det travelt igjen sånn at det lå store isklumper langt inn på plena. Jeg er sikker på den brøytebilen tenker som så når han ser at bilen vår ikke er der: ”Hehehe, nå skal jeg kjøre så fort jeg kan forbi huset for å se hvor langt inn på terrassen jeg greier å sprute snø, bare for å irritere de to kjerringene som bor der!”
Jeg skal jaggu meg legge meg på lur til neste gang han kommer forbi, så skal han få se hvor irritert kjerringa er!

Da vi skulle legge oss, var det på med varm flanellpysj og ullsokker (veeeldig sexy.. ikke det at man trenger være sexy hele tiden men det er ikke alltid så moro å se ut som en gammel bestemor hver kveld heller, særlig når man ikke er 40 år engang..) og i tillegg til dobbeltdyna, en dyne hver.
Og varmovnen på. Og Pelle oppå oss, sånn i stedet for varmeflaske. To damer tett i tett under dynene, hvor bare røde nesetipper stikker opp. Vi burde hatt skjult kamera, vi hadde nok ledd oss varm for å si det sånn.

Joda, vi SKAL isolere. Jeg lover. Til våren.
I mellomtiden skal jeg elske kulda og vinteren av hele mitt hjerte og fortsette å gå med ullsokker, tøfler og skjerf i min egen stue.

Blogglisten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s