Fru Følelsesfull


Deilige søndag, sove lenge, murre litt under dyna mens kroppen våkner, pjuske kona i håret og spørre om hun er våken (noe hun selvsagt blir lenge før jeg spør fordi jeg ligger og ormer meg ved siden av)småskravle litt, kose med Pelle som overlykkelig får lov til å ligge mellom oss og være med i oppvåkningsritualet, stå opp, fyre i peisen, lage deilig frokost (det første jeg hadde lyst på da jeg våknet var omelett med hvitløk, og som min kone så pent sa det: «jeg kjenner ingen i verden, forutenom meg selv, som har lyst på hvitløk til frokost». Det er kanskje litt sært? Samma med det, det er noe av det beste jeg vet, og konemors kokkekunnskaper er jo til å bli religiøs av.) Drikke deilig kaffe, ringe min kjære mamma og gratulere med morsdagen, lese aviser, sitte lettere henslengt i godstolen iført stillongs og ullsokker, bare slappe av og KOSE seg!

Pelle og jeg gikk en tur, under påskudd av at vi måtte ha luft, og lykken i livet er å ha Himmel-blaa i nærheten, for selv om man er enig i at man ikke feirer Valentinsdagen, er det jo bittelitt koselig med en liten oppmerksomhet. Jeg kjøpte et armbånd til min kjære og Pelle kjøpte en hjertesjokolade til matmor. Jeg velger å tro at hun ble SKIKKELIG overrasket. (jeg har nemlig en følelse av at hun skjønte hva vi skulle da vi plutselig måtte ut..) Men GLAD ble hun ihvertfall!

Midt oppi all denne søndagsidyllen og morsdagen går tankene også til de som ikke har noen mamma og gratulere i dag.. Jeg håper de har en bror, søster, far, tante, bestemor, bestefar, kjærste, bestevenn, ektemann, kone eller kosebamse og klemme litt på. Noen som bryr seg, som er der uansett. Alle trenger vi kjærlighet.
Noen trenger det litt ekstra akkurat i dag..

Jeg stjeler et sitat fra Ragnhild Bakke Waale: «Mor, takk for at du ønsket meg, formet meg, bar meg og elsker meg! Du gir røttene mine vann så jeg er stor og sterk og oppreist i meg selv.»

God søndag, alle dere vakre, snille mødre, koner og kjærster!
Jeg er så glad dere finnes!:)

Blogglisten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s