Fru Vintersol


Jeg våknet i dag og håpet jeg bare hadde drømt gårsdagen. At ingen hadde gått bort og at livet var som før. Jeg skjønte fort at det ikke var en drøm, det var litt for vondt til å bare være det og når jeg tenker på hvor mange som våknet i dag og sikkert ønsket det samme som meg, finner jeg en slags makaber trøst i at jeg ikke er alene.

Tårene ligger helt ytterst. Tanken på barna hennes som ikke har noen mor å servere frokost på sengen til i morgen, tanken på mannen som har en plass ved siden av seg i sengen som er tom og kald.

Man skal være så UENDELIG glad for det man har! Jeg tror ikke vi er klar over hvor heldige vi er engang. Jeg lurer på hva som skal til for at vi skal lære oss å forvalte det ene livet vi har fått tildelt, på best mulig måte? Jeg skal i allefall bli flinkere til å fortelle dem jeg er glad i, hvor mye de betyr for meg. Og jeg skal bli enda flinkere til å gjemme de små ting i hjertet mitt.

I dag for eksempel. Sola skinner, Pelle og jeg har vært ute og gått en lang tur rundt i nærområdet, sett på barna som leker seg i akebakken utenfor Himmel-blaa, folk som går på ski i sporene som bonden er så snill og kjøre opp år etter år, kjøpt meg en kaffe (og et lite smykke, jeg fortjente det synes jeg) og tatt mange fine bilder. Nå skal jeg hente konemor på jobben, og jeg skal kose meg og nyte hvert sekund som er igjen av dagen, som om den var den siste.

Ha en nydelig lørdag, ta vare på hverandre! 🙂

Blogglisten

2 kommentarer om “Fru Vintersol

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s