Fru Håp


Livet er underfundig.

I det ene øyeblikket er man gledesstrålende og overhyperaktiv og glad fordi noen (som kan komme til å bli viktig for meg) har oppdaget bloggen min og det gir meg en enestående sjanse til å komme enda nærmere en av drømmene mine! Jeg fikk skrivesperre forrige gang jeg ble ”oppdaget”, men denne gangen er det ikke snakk om. Dette er så stor en del av meg, at hvis noen vil hjelpe meg å få den delen ut i verden, så kan de vær så god få lov til det! Jeg skal ikke hindre meg selv i å lykkes på noen områder lengre, jeg skal tvert imot omfavne alt med store armer! Som jeg skrev om i går: tenker man positivt og gjør positive ting, så kommer gledene rekende på en fjøl.

I neste øyeblikk får jeg vite at det ikke går så bra med min gamle klassevenninne, og det dytter meg ned fra hesten og får meg til å kjenne fjøslukta igjen. Det er absolutt lov til å være høyt oppe og glad, men mine små glade gleder blir virkelig satt i perspektiv når man får høre hvordan andre sliter for å overleve.

Jeg kan ikke annet enn å gjøre det jeg har gjort hele tiden, be til Gud og Jomfru Maria og englene og alt som finnes av gode krefter. Jeg tror kreftene forstår henvendelsene. At fordi om man kanskje har litt vanskelig for å tro på dem sånn til hverdags, så er de gode å ty til når sorgen trenger seg på. Alle trenger noen å tro på innimellom. Og det tror jeg vi blir tilgitt for. Jeg velger å tro at Gud synes det er bedre at vi ber til ham en gang i jubelåret og virkelig virkelig mener det, enn at vi ber halvhjertet hver dag.

Jeg håper de hører meg der oppe i himmelrik. Jeg ønsker av HELE mitt hjerte at de hører meg.
Og jeg sender alle mine gode tanker og håp og tro til de som trenger det mest nå.

Blogglisten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s