Fru Flyr avgårde


I dag (som i går) har dagen bare flydd forbi, nesten imponerende at jeg greier å henge på synes jeg. Men moro er det, og når tiden flyr går det fort mot vår og varm sol og blomstring i hagen, noe jeg gleder meg veldig til! Det er ikke mye som minner om vår utenfor stuevinduet nå i allefall, men det er nesten bare å lukke øynene og så «vips», der kom den første hvitveisen.

Vi holder ut et par måneder til, vi er sterke vikinger som har opplevd en vinternatt før, ikke sant? Drøm om en duggfrisk kald hvitvinsflaske, gode venner, god mat og lange lyse sommernetter, det hjelper meg i vinterkulda i allefall.

Og hvor kaldt det enn er nå, er det en ting vi er sikre på; våren kommer! 🙂

Blogglisten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s