Fru Mandagmorgenrock`n roll


I dag er jeg effektiviteten selv!
Jeg elsker dager der det skjer mye, da får jeg så mye energi og jeg får gjort så mye at det er en fryd! Alt bare flyr gjennom systemet mitt, mailer, telefoner, kontrakter, ideer, presentasjoner, you name it! Ikke en sak er for stor eller for liten.

Mulig det har sammenheng med en god helg og at jeg på fredag fikk min største ordre hittil og fikk skryt og applaus på jobben, og er det noe jeg er svak for så er det ros. Det kan jeg leve lenge på, så i dag har jeg vært særdeles flink pike og i morgen skal jeg være enda flinkere!

Sola skinner, jeg er glad, kona er nyfrisert og snart er det vår!
Ha en nydelig mandag! 🙂

Blogglisten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s