Fru Sommerlengsel


Det var heldigvis ikke så kaldt hjemme hos oss i dag, så kroppen kom seg ut av senga og inn på badet uten å verken få sjokk eller måtte knekkes opp. Mulig at jeg blingset litt på gradestokken i går altså, fem varmegrader er KALDT når jeg tenker meg om.. ?

Apropos kaldt, nå kjenner jeg at det er på tide sommer og sol kommer. Ja-ja-ja, jeg vet, først er det påske og 17. mai osv, og det er absolutt noe å se frem til! Men i går kveld satt vi og tittet på flybilletter til Spania og når man tenker på at det ikke er før i midten av JULI vi reiser dit, da blir det så veeeldig lenge til når det er kaldt og mørkt både her og der.

Svigers har flyttet fra Barcelona til Andalucia, og der har jeg ikke vært før. Jeg gleder meg så skrekkelig til å få oppleve Sør-Spania og mat og vin og kultur og menneskene der! Nå er jeg så klar for litt varme at jeg gleder meg til å ikke få sove om natta fordi det er for varmt, og DA begynner jeg å bli lei da.. jeg elsker jo å sove.

Jeg så gjennom noen Spaniabilder i dag tidlig, bare for å gni det inn litt skikkelig. Det er nesten sånn at jeg kjenner lukten av pinjetrær, salt sjø, vind, solkrem og SOL ved å se på bildene.

Jeg er VELDIG glad i snø og ski og sol og det at det er så VAKKERT når det er vinter og kaldt, men det er jammen meg fint når det er 30 varmegrader også! Jeg holder ut noen måneder til, snart er det april og da er det vår. Og da har jeg bursdag. Da håper jeg at jeg får nye telemarksski sånn at jeg slipper å bli mobbet for de gamle plankene mine ett år til.

Ser man det! Der var det jo enda en ting å glede seg over, selv om det er kuldegrader! Nye ski!
Aldri så galt at det ikke er godt for noe.

Blogglisten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s