Fru Høyhus


Når denne dagen er omme, skal jeg være SÅ stolt av meg selv!
Jeg skal i to kundemøter alene og det er faktisk et stort sjumilssteg å ta når man ikke føler seg HELT trygg på hva man skal si og ikke. Jeg var jo litt spent på det der med møter, om jeg kom til å få problemer med å prate fordi jeg var usikker og fordi ting er nytt og skummelt, men det går jo over all forventning, jeg prater som jeg skriver (mye og om alt) og jeg blir jo så høy av meg selv at det er jo til å le seg skakk av. I tillegg er jeg jo så sjarmerende og søt i møter, at jeg gjerne skulle vært min egen kunde!

Snakk om å ta av. Selvtilliten lenge leve!
Men det er helt utrolig egentlig. Hvis du noen gang blir lei av å slite med dårlig selvbilde eller bare har lyst til å føle deg som en dronning og vite at det faktisk er din egen fortjeneste; få deg en jobb som er hakket skumlere enn det du egentlig hadde tenkt deg! Bit i det sure eplet, svelg noen kameler og ha trua på det du prater om og den du prater med og ikke minst DEG SELV, så skal jeg love deg at du også vil bli høy som et hus, og det helt på egen hånd! (kunstige stimuli go home!)

(Jeg kunne glatt blitt livsstilspedagog og holdt flotte foredrag om det å tenke positivt ser jeg… eller så kunne jeg kanskje bare blitt predikant. Potato potato.)

I dag drar vi hjem til Barteland en tur!
Hele familien samles til pinnekjøttmiddag i morgen, lokalrevy i kulturhuset på kvelden og helt sikkert en tur på byen etterpå (hvor far betaler, hehe.)
Kjennes helt perfekt ut, i tillegg til snø, minusgrader, fjelluft og sol! Er jeg gæærn nok kan det hende jeg blåser støvet av telemarkskia mine også, de fortjener det jammen!

God helg! 🙂

Blogglisten

2 kommentarer om “Fru Høyhus

 1. Hohoo!!
  Fantastisk innlegg:)
  Jeg skal i jobbintervju neste mandag på en jobb som er nettopp i skumleste laget, så dette skal jeg jammen meg ta med meg!
  Tuuusen takk!

  God tur til barteland, kos dere med middag og fæst;)

  Liker

 2. Takk for hyggelig hilsen fra deg!!
  Og ja du er skikkelig modig, og du har så rett i at man trenger å utfordre seg selv ❥
  Herlig inspirerende innlegg!
  God tur «hjem»!
  Ønsker deg en strålende helg!
  Klem Lokki

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s