Fru Morgenstund


Jeg tror jeg skal begynne å legge inn som standard at jeg legger meg klokken ti om kvelden? De siste ukene har jeg nesten sprettet (HETER det virkelig det??) ut av sengen klokka seks (ja jeg vet, det ER tidlig, men det er det eneste negative med å ha flyttet ut av byen, så da får det bare være!) og jeg har heller ikke vært så veldig trøtt utover dagen. Det er GODT å komme som en av de første på jobb, en stille og rolig start, kaffe og matpakke, aviser og oppdatering på mail og facebook før resten av kollegaene mine kommer skramlende inn.

I dag er jeg til og med så godt humør at jeg synger og nynner her jeg sitter, og det tror jeg at det er lenge siden jeg har gjort? Jeg prøver så godt jeg kan å være sola hver dag, men det er neimen ikke lett! (og nesten ikke menneskelig heller spør du meg, hvem greier det da??)

Kanskje det er fordi sola skinner inn her i dag? Stoooor sol over hele indre Oslofjord. Og dagen som startet utenfor vinduet mitt med himmelen som våknet litt etter litt, varme lys som skinte fra Ekebergrestauranten og skuldrene som senket seg litt lengre ned enn de har vært noen dager nå.

Og snart er det helg 🙂

Blogglisten

2 kommentarer om “Fru Morgenstund

 1. Skal si du skriver om mye hyggelig og fint!
  Her likte jeg meg storveis og har lagt meg som følger.
  Nydelig bilde du har knipset i tidlige morgentimer slik som bare glade morgenfugler er istand til ❥
  Ønsker deg en herlig kveld og en nydelig morgendag!
  Klem Lokki

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s