Fru Tro, Håp og Kjærlighet


I dag fikk jeg vite at det ikke går så bra med min gamle klassevenninne som har fått kreft. Man håper jo alltid på gode nyheter, man tenker og ber om at alt skal snu, kreften skal forsvinne, livet skal bli bra igjen. Men så skjer ikke det. Det er så ALT for urettferdig!

Vi har ikke vært kjempenære venner, men vi gikk i samme klasse med alt det innebærer, og bygda jeg kommer fra er ikke større enn at alle vet hvem alles foreldre, søsken, tanter og andre slektninger er. Vi kjenner alle hverandre på en eller annen måte. Vi var også med på friidrett begge to, og har vært på stevner og treninger sammen i mange år. Og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ikke kjenner mange (om noen?) som er like positiv og glad som henne, som alltid møter deg med et smil, som alltid er snill mot alle, som når man tenker på har en glorie av godhet og solskinn rundt seg som ikke er mange mennesker forunt å ha. Og så heldig vi har vært alle vi som har fått oppleve dette solskinnet.

Jeg sender alle mine gode tanker, mine bønner, min tro, mitt håp og min kjærlighet til henne og familien og håper på et mirakel.

Blogglisten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s