Fru Lørdagskos


Dagen startet med delilig frokostlunch på Overens Cafe i Asker, der jeg til dessert (dessert er alltid lov, selv til frokostlunch) spiste den beste brownien jeg har smakt i hele mitt liv! Har du ikke prøv den, anbefales det på det varmeste!

Nå har jeg pudret nesen, tatt på en dæsj Chanel, funnet frem en kjole og gjort meg klar til fest hos en av «naboene» mine! Det er helt utrolig, men fire jenter fra gymnastiden på Tingvoll (som ikke akkurat er verdens navle, men en vakker liten flekk på kartet over Nordmøre) bor her i Asker, og alle er spredd på strekningen Leangbukta – Vollen! Det vil si at jeg betrakter dem som mine naboer, i og med at jeg bor på landet og på landet er jo alle naboer selv om det er noen kilometer mellom, ikke sant?

Det skal vi veldig moro å skravle med dem igjen, mimre litt over gamle dager og nyte det at man faktisk har gamle kjente i nesten umiddelbar nærhet. Det er noe trygt over det, selv om man ikke har daglig kontakt.

Ha en flott lørdagskveld!:)

Blogglisten

2 kommentarer om “Fru Lørdagskos

  1. Hei! Veldig morro å rote rundt i blogglandia (gjør det alt for sjelden)og finne slike bloggere som deg. God tekst er ikke hverdagskost;så thank u!;)

    Leste bl.annet om bussfrykten din. Er litt uggen jeg også…;så thank u again!;)Men kjenner meg igjen da. Hva gjør man? Eller kanskje enda verre…-hva gjør man hvis det er en selv som kaster opp? 🙂

    Ser på hus i Vollen/Bjerkås selv…Håper å flytte innen året. Skal bli fint det!

    Takk for å få lese på bloggen din!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s