Fru Fryktløs


Jeg vil så gjerne!!
Jeg vil så veldig gjerne greie alt! Tørre alt! Få til alt! Prøve alt!

Jeg kan tydeligvis bare ikke gå gjennom livet uten å ha prøvd alt som skremmer meg.. Jeg greier ikke å motstå de skumle «fristelsene».

Nå har jeg vel egentlig vært innom de fleste skumliser i løpet av mitt snart 40-årige liv, så det burde ikke finnes så mange flere. Men nå har jeg havnet (HELT frivillig!) i en ny knipe som jeg bare MÅ komme meg helskinnet ut ifra. Det har blitt en prinsippsak for meg, for en gangs skyld skal jeg fullføre noe, og jeg skal fullføre med flagg og faner! (jeg er nemlig flinkt til å starte prosjekter og så tusle derfra, om ikke med halen mellom bena, så i allefall med halvgjort sak, og være fornøyd med det.)
Men denne gangen, ikke pokker.

Jeg er så redd hver dag at jeg holder på å drite på meg, jeg sover dårlig og jeg tenker konstant på hva jeg må gjøre. Men hvis jeg går med museskritt, greier jeg det! Jeg VET jeg gjør det. Jeg kan faktisk ikke forstå hvorfor JEG ikke skal greie dette, når så mange andre gjør det! Jeg er ikke dårligere enn noen av dem, det nekter jeg å tro!

Jeg får si som Nelson Mandela:
«Den modige er ikke den som ikke føler seg redd, men den som beseirer frykten!»

Kjør på!

Blogglisten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s