Fru Brilleslange


Da er klesskapet ryddet og alle faremomenter tatt bort! Det som står igjen nå, for å få sikre at jeg ser vettug ut når jeg går hjemmefra, er å få litt lys i taket på soverommet og sist men ikke minst: få meg nye briller, evt kontaktlinser!

Jeg har alltid hatt brilledilla, men de siste årene har jeg egentlig ikke dyrket den interessen, noe som jeg nå har bestemt meg for å ta tak i igjen. Jeg skal ha nye solbriller, både med og uten styrke og jeg skal ha MINST to par nye vanlige briller, i tillegg til at jeg skal skifte glass i de jeg allerede har. For de er yndlingene mine. Jeg kjøpte dem for sikkert seks år siden, et par i sølv fra Evfa Attling (som er en av mine favorittdesignere, vi har champagneglassene ”hennes”, ringer, smykker og armbånd, man kan aldri få nok!) Sjekk ut selv: http://www.efvaattlingstockholm.com/1/1.0.1.0/2/1/

I tillegg har jeg lyst på et par fra Armani, men det er noen år siden jeg så dem i et blad og rev ut siden. De har gjennomsiktig plast rundt øynene og så er stanga hvit og bred med Armanilogo. Jeg ser jo at det ikke høres så fint ut i min beskrivelse, men jeg lover, de er! (eller så VAR de det i det minste, det er jo ikke sikkert de er like fine når jeg ser dem nå, så treig som jeg er så er det jo ikke sikkert de finnes i butikken lenger heller.)

Uansett, jeg skal ha nye briller! Hurra for at jeg endelig har bestemt meg for det! Jeg tror jammen meg at jeg skal ta meg en tur i butikken allerede i ettermiddag. Nå er det jo ikke noe å vente med, jeg vet jo til og med hva jeg skal ha! Fabelaktig.

Ha en fin dag! 🙂

Blogglisten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s